Akciók

2019 évi Construma akció HELIOS hővisszanyerős szellőztető rendszer vásárlására

2019 évi Construma akció HELIOS hővisszanyerős szellőztető rendszer vásárlásáraTisztelt Ügyfeleink! A Helios ventilátorok magyarországi vezérképviselete a Kamleithner-Budapest Kft. Construma-s akciót hirdet HELIOS KWL® hővisszanyerős szellőztető rendszereire. A teljes rendszer megrendelése esetén, a HELIOS KWL® központi hővisszanyerős berendezéshez kapcsolódó FlexPipe® PLUS légelosztó hálózat csővezetékének (FRS-R 75) első 150 méterét ajándékba kapja cégünktől!

Tisztelt Ügyfeleink!


A Helios ventilátorok magyarországi vezérképviselete a Kamleithner-Budapest Kft. Construma-s akciót hirdet HELIOS KWL® hővisszanyerős szellőztető rendszereire.
A teljes rendszer megrendelése esetén, a HELIOS KWL® központi hővisszanyerős berendezéshez kapcsolódó FlexPipe® PLUS légelosztó hálózat csővezetékének (FRS-R 75) első 150 méterét ajándékba kapja cégünktől!


Az akció minden ügyfelünk számára elérhető, aki 2019. április 3. és április 7. között a
HUNGAROTHERM - CONSTRUMA 38. Nemzetközi építőipari szakkiállításon regisztrál standunknál.
Helios stand: „A” pavilon 103C3


Azon ügyfeleink részére, akik a CONSTRUMAN regisztrálnak standunknál, 2019. augusztus 31-ig történő megrendelés és 2019. szeptember 15-ig történő elszállítás esetén vehető igénybe akciónk.


Az akcióban való részvétel feltétele a HELIOS központi szellőztető berendezés és a hozzá tartozó rendszerelemek megrendelése. A minimálisan rendelendő rendszerelemek:
- KWL EC hővisszanyerős szellőztető berendezés
- FRS-R csővezeték (a szükséges mennyiségű FRS-DR tömítőgyűrűvel)
- FRS-VK osztódobozok
- FRS szelepfogadók
A CONSTRUMA-S akció egyéb akciókkal nem összevonható, egy rendszer vásárlásához csak egy kedvezményregisztráció használható fel.