Regisztráció menete

Regisztráció menete

Regisztráció:

 

Azon Üzleti partnereinknek, lakossági Vásárlóinknak ajánljuk, akik többször szeretnének webáruházunkon keresztül vásárolni. Regisztráció esetén a rendszer megjegyzi a személyes és szállítási adatokat, így azt nem kell minden vásárláskor újra megadni. Viszonteladó, kivitelező üzleti partnereink regisztrációja elengedhetetlen, mert ez ad lehetőséget a kedvezményeik beállításához.
Regisztráció során választási lehetőség van cég és magánszemély regisztrációjára. Mindkét esetben a *-gal jelzett mezők kitöltése kötelező.
Regisztrált ügyfeleink a BELÉPÉS menüt választva e-mail címük és jelszavuk megadásával léphetnek be rendelési rendszerünkbe. Amennyiben elfelejtették jelszavukat, itt igényelhetnek új jelszót is, melyet válasz e-mailünk során megadott linkre kattintva újra megadhatnak.
Természetesen kiszolgáljuk a lakossági megkereséseket is, részükre a regisztráció nem feltétele a vásárlásnak, ők elküldhetik vásárlási igényüket regisztráció nélkül is, megadva a megrendelés teljesítéséhez szükséges legfontosabb adatokat.

Kapcsolatfelvétel