Akciók

HELIOS KWL® Központi hővisszanyerős szellőztető rendszer AKCIÓ a Construmán

 HELIOS KWL® Központi hővisszanyerős szellőztető rendszer AKCIÓ a ConstrumánAz akció mindenki számára elérhető, aki 2017. április 5. és április 9. között a CONSTRUMA 36. Nemzetközi építőipari szakkiállításon regisztrál a Kamleithner-Budapest Kft. standjánál (HELIOS STAND: "A" pavilon 103D) , vagy személyesen az SBI-Pannon Kft. székhelyén (Pécs, Edison u.9.). Tovább...

HELIOS KWL® Központi hővisszanyerős szellőztető rendszer AKCIÓ!


Az akció mindenki számára elérhető, aki 2017. április 5. és április 9. között a CONSTRUMA 36. Nemzetközi építőipari szakkiállításon regisztrál a Kamleithner-Budapest Kft. standjánál, vagy személyesen az SBI-Pannon Kft. székhelyén (Pécs, Edison u.9.)..


HELIOS STAND: "A" pavilon 103D


A Kamleithner-Budapest Kft. Construma-s akciót hirdet HELIOS KWL® hővisszanyerős szellőztető rendszereire.
Teljes rendszer megrendelése esetén, a HELIOS KWL® központi hővisszanyerős berendezéshez kapcsolódó FlexPipe® PLUS légelosztó hálózat csővezetékének (FRS-R 75) első 150 méterét ajándékba kapja cégünktől!
Azon ügyfeleink, akik a CONSTRUMA ideje alatt regisztrálnak a HELIOS standon, vagy személyesen az SBI-Pannon Kft székhelyén (Pécs, Edison u.9.), 2017. augusztus 31-ig történő megrendelés és 2017. szeptember 15-ig történő elszállítás és pénzügyi rendezés esetén vehetik igénybe akciónkat.


Az akcióban való részvétel feltétele a HELIOS központi szellőztető berendezés és a hozzá tartozó rendszerelemek megrendelése.

A minimálisan rendelendő rendszerelemek:
KWL EC hővisszanyerős szellőztető berendezés
FRS-R csővezeték (a szükséges mennyiségű FRS-DR tömítőgyűrűvel)
FRS-VK osztódobozok
FRS-DWK szelepfogadók

 

A CONSTRUMA-S akció egyéb akciókkal nem összevonható.