Hírek

Mindig egy generáció a többiek előtt.TANA

Mindig egy generáció a többiek előtt.TANAA berlini CMS szakkiállítás látogatói megismerhetik a fenntartható zárt hurkú rendszereket a Tana-Chemie standon. Olvass tovább...

A berlini CMS szakkiállítás látogatói megismerhetik a fenntartható zárt hurkú koncepciókat a tana-Chemie standon. A tana-Chemie GmbH a "megfelelő dolgokat helyes megoldás" című Green-Effective® vezérelvvel összhangban a Tana-Chemie GmbH bemutatja innovációit körkörös gazdaságra a CMS 2017-es kiállításon Berlinben, szeptember 19. és 22. között.

A Recyclate Initiative alapítója a Werner & Mertz Group, amely a kutatóállomáson zárt hurkú rendszerben mutatja be a csomagolás újrahasznosítását. A vállalat kiváló minőségű műanyag újrahasznosítással előretekintő megoldásokat kínál a világ óceánjainak műanyaggal való súlyos szennyezésének globális problémájával szemben.

A professzionális mosogatógépek és mosodai higiénia fenntartható termékeinek fejlesztése nagy lépésekben jelentkezik, amint azt a professzionális mosogatógépek és mosógépek első Cradle-to-Cradle ™ minősített rendszere dokumentálja. A "Kliks" -nak köszönhetően a felhasználók gyorsan és intuitív módon kapcsolhatják be a rendszert a mosogatószerekből a mosogatószerekbe. A zárt rendszer és a színkódolás maximális felhasználói biztonságot és higiéniát biztosít. Négy zöld gondoskodó PROFESSIONAL mosogatószer és négy mosogatógépes termék kiválasztásával a professzionális felhasználók ideális mosási és öblítési eredményeket érhetnek el olyan adagokkal, amelyek egyharmaddal alacsonyabbak, mint a hagyományos rendszereknél. A kompakt, rendkívül könnyű csomagolás garantálja a termékek egyszerű változását és tárolását.

A "Kattintások" funkció mellett egy másik kiemelést is bemutatunk. A díjnyertes QUICK & EASY (Q & E) mobil és automatikus adagolási rendszer sikeres megtervezése alapján két új fertőtlenítő koncentrátumot bővítettek a szélesebb körű felhasználási területre. Az új digitális képzési platformnak köszönhetően több különböző területet használó videók használatával a rendszer olyan jövőképes, innovatív tréning koncepciót kínál, amely bármikor támogatást nyújt a felhasználóknak, és minimálisra csökkenti a képzés költségeit. A Werner & Mertz Professional-t a PURUS Innovation Awardért nevezték ki erre a koncepcióra.