Hírek

ELECTROSTAR / starmix

ELECTROSTAR / starmixELECTROSTAR / starmix karácsonyi adománya: 3 000 euró az óceánok védelmére. Olvass tovább.....

Az ELECTROSTAR / starmix támogatja a Sea Shepherd Deutschland eV-et az idei karácsonyi adományozással, melynek értéke a 3.000 euró, a szervezet elkötelezett az óceánok ökoszisztémájának megőrzése mellett.

A Sea Shepherd egy nemzetközi, nonprofit szervezet, amely a tengeri élővilág védelmére törekszik. 1977 óta az aktivisták az élőhelyek megsemmisítése ellen harcolnak az ökoszisztémák és fajok fenntartható védelme és megőrzése érdekében.

Roman Gorovoy, az ELECTROSTAR / starmix ügyvezető igazgatója: "Még ebben az évben egy nem-profit céget választottunk ügyfél-ajándék helyett. Adományunkkal jeleket küldünk a globális ökoszisztémák megőrzéséhez. "
A karácsonyi adományozás, próbál segíteni  a tengerekben a műanyaghulladék elleni küzdelmben. A becslések szerint évente több mint egymillió madár és 100 000 tengeri állat hal meg műanyag hulladék által.

 

A Starmix / ELECTROSTAR GmbH-ról
Starmix - egy német iparos történelem, amelyet a XXI. Században nagy sikert aratott. Már 1921-ben az iparos svábok gyártották az első porszívót, és négy évvel később feltalálták a meleg levegős kézszárítót. A gazdasági csoda évében a Starmix világméretű elismerést ért el: az univerzális Starmix élelmiszer-feldolgozó lett a bestseller, amelyet egyik jó háztartásban sem lehetett kihagyni. Napjainkban a Reichenbach / Fils székhelyén mintegy 120 embert foglalkoztató cég innovatív technológiákat és kiemelkedő minőséget jelent. Forró levegős kézszárító és hajszárító, valamint nagy teljesítményű porszívók széles választéka a kézműves, kereskedelmi, ipari és igényes otthoni felhasználók számára, nagy sikerrel fejlesztették ki, gyártják és terjesztik világszerte.