Hírek

Bemutatkozik a NILFISK legújabb porszívócsaládja, a ONE.​

Bemutatkozik a NILFISK legújabb porszívócsaládja, a ONE.​A Nilfisk One kínálata a jelen elvárásai alapján kerültek le a tervezőasztalokról. Kompakt mérete elősegíti a könnyű tárolhatóságot a kezelhetőséggel, teljesítménnyel vagy stílusossággal kapcsolatos kompromisszumok nélkül! Olvass tovább....

A jelenkor sajátossága a lakóterek zsugorodása, aminek következtében minden tér és terület egyre értékesebbé válik. A Nilfisk One sorozat kialakításakor ez a tény kiemelt fontossággal bírt. A gépek kis mérete nagyban megkönnyíti a tárolást, a speciálisan kialakított tárolóöv pedig a gégecső masszív és helytakarékos elhelyezését teszi lehetővé.

Rengeteg időt felszabadít, ha egy pici méretű berendezés olyan tisztítási teljesítményt biztosít, amit csupán egy nagyobb méretű géptől várhatna el. Az egyszerűen használható szívóerőszabályzó lehetővé teszi, hogy egy könnyed mozdulattal a munkafolyamathoz szükséges mértékű legyen a szívóerő, a porszívó tartozéktárolója, a porzsák-telítettségvisszajelző és a könnyű manőverezhetőség pedig eddig nem látott mértékben egyszerűsíti le a háztartási porszívózási feladatot.



Legfőbb jellemzők:

    Könnyű tárolhatóság
    Kitűnő tisztítási teljesítmény
    Energiatakarékosság (kisebb energiafogyasztás)
    Kis súly és könnyű kezelhetőség