Hírek

City Ranger 3570 - Új, hatékony kültéri seprőgép lecsökkent üzemanyag- és szervizköltségekkel

City Ranger 3570 - Új, hatékony kültéri seprőgép lecsökkent üzemanyag- és szervizköltségekkelA Nilfisk City Ranger 3570 egy új, erőteljes, multifunkciós gép hatékony kültéri tisztítási és karbantartási munkák elvégzésére. Az ECO-mode funkció környezetbaráttá teszi csökkent üzemanyagfelhasználás és alacsony zajszint mellett. Folyamatosan magas teljesítményt nyújt. Könnyű használat jellemzi és minden évszakban tökéletesen alkalmazható. Minden sarokban lehetővé teszi a seprést, fűnyírást és a hatékony hóeltakarítást. Olvass tovább...

Egy erőteljes és termelékeny gépet kap alacsony zajszint mellett, mely lehetővé teszi bármikor a tisztítást és karbantartást. Ideális választás önkormányzatok, szerződéses takarító vállalatok, ipari létesítmények, stb. számára.

Termelékeny, mivel nagy területen képes dolgozni és multifunkcionális, amely tulajdonsága lehetővé teszi hogy a sepréstől a súroláson át a fűnyírásig elvégezze feladatait. A tartozékváltás gyors és könnyed művelet.


A különféle tisztítási feladatok könnyen elvégezhetőek köszönhetően a kényelmes irányításnak, a nagyszerű munkakörnyezetnek, ahonnan tökéletes rálátás nyílik az adott területre. A Nilfisk professzionális, multifunkciós gépe nagyobb és kisebb hulladékokat, szennyeződéseket, havat  és füvet is képes hatékonyan eltakarítani akár a padok alatt is vagy egyéb szűk helyeken.

    Hatékony: Seper, súrol és füvet nyír akár napon belül is a könnyű tartozékváltásnak köszönhetően
    Tökéletes tisztítási eredmény: 2400 mm széles elülső kefék, nagy szívóerő és nagy teherbírás a felszívó egység
    Zöld üzemmód: ECO üzemmódban csökkenti az üzemanyagfogyasztást és a zajszintet (csökkent üzemeltetési költségek)
    Erőteljes: 67 lóerős motor és automata sebességváltó
    Könnyű használat:  ergonomikus “Minden egy helyen” fedélzeti irányítópanel, állítható karfával az üzemeltető kényelméhez igazítva
    Teljes kontroll: One-Touch gomb (WM) minden alapvető funkciót aktivál, mely könnyű működtetést tesz lehetővé
    Biztonságos: A vezetőülésből kiváló a rálátás a munkaterületre, pormentes kabin
    Alacsony működési költségek (TCO): multifunkciós felhasználás, hosszú élettartam és hosszú üzemidő (500 óra)
    Megbízhatóság: Garantált minőségi Nilfisk alkatrészek és kiváló összeszerelés

​​

​​​​​​​​