Hírek

2021. március 08.-tól bevezetett intézkedések az SBI-nél

2021. március 08.-tól bevezetett intézkedések az SBI-nélKedves Partnerünk! A kormány által 2021. március 08.-tól bevezetett intézkedések következtében a következő változásokról szeretnénk tájékoztatni Önöket.

Az SBI-Pannon Kft vezetékes telefonjai az irodában munkaidőben elérhető. Az irodában és a raktárban a megadott munkaidőben folyamatosan vannak kollégák. A kollégák felváltva otthonról intézik a munkájukat.  A beoltottságnak és a védettség kialakulása után, visszatérünk a teljes irodai  munkavégzésre. Addig is a  megrendeléseket, árajánlatokat folyamatosan feldolgozzuk és intézzük.

1. Személyes áruátvétel hétfőtől- péntekig 8:00-12:30 lehetséges a raktárunk előtt az udvarban.  A megrendelt árukat közvetlenül Önökhöz juttatjuk el céges kiszállítással, illetve kiszállító partnereinkkel. ( Posta, GLS, futárszolgálatok.... )

2. Javításra hozott gép átvétele a biztonsági intézkedések és a távolság tartása mellett telephelyünk bejáratánál történik. A megjavított gépeket szállítmányozó céggel, illetve céges kiszállítással  juttatjuk vissza Önökhöz szállítási díj ellenében. 

3. Helyszíni szerviz szolgáltatásunk továbbra is változatlan formában működik további intézkedésekig.

4. Az intézkedés visszavonásáig az SBI-Pannon Kft épületébe nem jöhet be vásárló.

Ezen intézkedések bevezetése annak  érdekében történt , hogy az igényeket ki tudjuk elégíteni az Önök és a mi dolgozóink és azok családja biztonságának maximális megtartása mellett. A változásokról folyamatosan tájékoztatjuk Önöket.

Megértésüket ezúton is, köszönjük:  SBI Pannon Kft vezetősége.