Hírek

A Filmop Easy Wash-al egyszerűvé válik a takarítás.

A Filmop Easy Wash-al egyszerűvé válik a takarítás.A Filmop bemutatja az Easy Wash-t, a kompakt és praktikus, félig professzionális rendszert, amelyet az innovatív és gondosan tervezett kialakításnak köszönhetően rendkívül egyszerűen, kényelmesen és gyorsan használható. Érintésmentes moptartóból, mikroszálas mopból és vödörből áll, különösen alkalmas vízszintes és függőleges felületek mosására kis területeken.

Moptartó és mikroszálas mop

Az Easy Wash megkönnyíti a tisztítást, az egészség védelmét és a maximális higiénia biztosítását: az innovatív rögzítő- és kioldórendszer leegyszerűsíti és felgyorsítja a műveleteket, elkerülve az időbeli ismétlődő hajlongást és az ebből fakadó fáradtságot. Ezenkívül a rendszert úgy tervezték, hogy megszüntesse a kézzel való közvetlen érintkezést és megakadályozza a vírusok és baktériumok terjedésének kockázatát.

Az Energy-Fur mikroszálas mop nagy nedvszívó képességgel rendelkezik, amely hosszú mosási életciklust és hatékonyságot biztosít a szennyeződések eltávolításában, míg a speciális fülek úgy vannak kialakítva, hogy rögzítsék a mop tartójához, elkerülve ezzel a véletlen kioldódást használat közben.

Vödör és mop prés

Az Easy Wash kiemelkedik az ergonomikus kialakításával, amelyet kifejezetten a különböző műveletek megkönnyítése érdekében hoztak létre: a vödör széles nyílása megkönnyíti a feltöltést, a mop prés különleges alakja egyszerűvé teszi a víz kifacsarását, míg a praktikus fogantyú megkönnyíti a fogást az ürítés során. Végül a beépített fogantyúkampó lehetővé teszi a szerszám könnyű rögzítését a vödörhöz. A polipropilén összetétel magas ütésállóságot és gyakori használatot biztosít, ami hosszú élettartamot eredményez.

Elkötelezettség a fenntarthatóság mellett

Az Easy Wash környezetbarát: polipropilén szerkezete és a fém alkatrészek miatt teljesen újrahasznosítható élettartama végén. Ezenkívül a napenergiával előállított Energy-Fur mikroszál jelentősen csökkenti a víz és vegyszerek felhasználását, ami kisebb környezeti hatást eredményez.