Hírek

A legfinomabb por jelentheti a legnagyobb fenyegetést.

A legfinomabb por jelentheti a legnagyobb fenyegetést.De egyetlen fenyegetés sem túl parányi a Nilfisk porelszívói számára!

A lényeg védelme:

A tüdő éppen annyira sérülékeny, mint testünk többi része – védelme azonban különleges kihívások elé állít. A legveszélyesebb porrészecskék a látszólag ártalmatlan anyagokból vagy folyamatokból képződhetnek, kezelésük rendkívül kicsi méretük miatt nehézséget okozhat. De a megfelelő porelszívó és -szűrő rendszerrel segíthet megvédeni a kezelők és a jövőbeli tulajdonosok egészségét. A gyártás során a magas szintű biztonságot mindvégig szem előtt tartó Nilfisk porelszívókat úgy terveztük meg, hogy munkavállalói könnyebben lélegezhessenek. Vegyen mély levegőt. A Nilfiskkel biztonságban van.

Egyedülálló védelem:

Az osztályában a legjobb szűrés a finom porrészecskék 99,995%-át felveszi, és minimálisra csökkenti a por általi veszélyek kockázatát.

Robusztus kialakítás:

Kemény munkára tervezve, óráról órára, nap mint nap. Ideális megoldás építkezésekhez, felújításokhoz és egyéb ágazatok számára.

Könnyű szervizelés:

Használja ugyanazt a karbantartást nem igénylő szűrőt száraz-nedves felszíváshoz, és csökkentse a szükséges karbantartást, a költségeket és az állásidőt.

Tanúsított hatékonyság:

A Nilfisk porelszívóit mindhárom porosztály nagy mennyiségekben való összegyűjtésére tervezték: Alacsony, közepes és magas kockázat. Csak válassza ki az Ön ágazatának és feladatának megfelelő megoldást, és a Nilfisk elvégzi a többit.

Nilfisk InfiniClean szűrőtisztító rendszer:

Összpontosítson továbbra is munkájára. Hagyja, hogy az InfiniClean szívja fel a port. A Nilfisk InfiniClean egy nagy hatékonyságú, folyamatos működésű, teljesen automatikus szűrőtisztító rendszer.

Csak kapcsolja be a porszívót és a rendszer máris működésbe lép! Szűrője üzemelés közben 20 másodpercenként automatikusan megtisztul, így Ön az eredeti feladatára összpontosíthat anélkül, hogy az eredményekért kellene aggódnia.

Válasszon több szűrési lehetőség közül:

1. Áramlással szembeni főszűrő (PTFE)

Legalább 99,9%-os szűrési hatékonyság Hosszú élettartamú, tartós és mosható szűrő tapadásmentes membránnal.


2. Motorhűtő levegőszűrő:

Legalább 99,9%-os szűrési hatékonyság Extra védelem a motoregység és az elektronikus alkatrészek számára.


3. Áramlással szembeni HEPA szűrőbetét:

> 99,995% szűrési hatékonyság Különleges kettős szűrési megoldás a H-osztályú/Hepa 3 állomásos szűrőrendszerhez, meghosszabbított élettartammal.


4. Biztonsági zsák:

Nagy teljesítményű szűrőzsák porleválasztó zsákkal és különleges karimával, amely garantálja a pormentes kiürítést.

Nilfisk ATTIX modellek:

Könnyen kezelhető Felhasználóbarát, szállítása egyszerű. Valamennyi Nilfisk ATTIX modell rugalmas tárolási megoldásokat kínál az eszközök és a tartozékok számára, így a kezelők mindenhez hozzáférhetnek, amire szükségük van:

    Egyszerűen csatlakoztatható cső, tömlő és tápkábel
    Kombinált tömlő/kábel akasztó a gyors, egyszerű tárolásért és szállításért
    Opcionális szerszámláda-adapterlemez a porszívó felülre szereléséhez
    Gyors előkészítés a járművön való szállításra
    Opcionális tárolódoboz a további szűrők és/vagy porzsákok számára

Hatékonyabb elszívás az egyedülálló védelemért

A fejlett vákuum-technológiával üzemelő és mindhárom osztályban nagy szűrőkapacitással rendelkező Nilfisk ATTIX termékkínálatunkat a levegő tisztán tartására és az emberek biztonságának megóvására terveztük.

Teljesítmény és hatékonyság jól bevált kivitelben

Válasszon porelszívót a két termékpaletta egyikéből: a helytakarékos ATTIX 33 sorozatból vagy a nagy kapacitású ATTIX 44 sorozatból. Mindkettő használata egyszerű, innovatív és nagy teljesítményű szűrőrendszerrel, különösen hosszú élettartamra terveztük és valamennyi, porral kapcsolatos feladat elvégzésére tanúsítva van.

Rendelhető porszívók:

https://sbi.hu/kategoria/207/nilfisk-alto-altalanos-hasznalatu-porszivok