Hírek

Konyha higiénia Wrapmaster fólia adagolókkal

Konyha higiénia Wrapmaster fólia adagolókkalA díjnyertes Wrapmaster termékcsalád egyszerű megoldás a konyhák és azok dolgozóinak biztonságának megőrzésére. Az eredeti és legjobb adagolórendszer fóliákhoz és sütőpapírokhoz.

A Wrapmaster könnyen fertőtleníthető és ipari mosogatógépben tisztítható – ellentétben a kartondoboz-adagolós fóliákkal és a laza tekercsekkel, amelyek képesek felszívni és megtartani a baktériumokat. A könnyen használható Wrapmaster rejtett pengéje által a kezek mindig biztonságban vannak és nem áll fenn sérülés vagy vágás veszélye a szervizelés során sem.
A szakácsok 93% -a úgy gondolja, hogy a Wrapmaster adagolók biztonságosabbak és higiénikusabbak, mint a kartondoboz-adagolós fóliák.

Audrey Deane, a Safer Food Scores munkatársa több mint 25 éve dolgozik az élelmiszeriparban és tanácsokat ad az élelmiszeripari vállalkozásoknak abban, hogyan lehet tiszta és higiénikus módon előállítani az élelmiszereket.

Betekintést nyújtott abba, hogy a baktériumok és vírusok hogyan terjedhetnek könnyen a konyhában és milyen egyszerű lépéseket kell tenni ennek megelőzésére.

Ebben a videóban Audrey megvizsgálja, hogyan jutnak el a baktériumok a konyhába és ennek megakadályozását. Azt tanácsolja, hogyan kell biztonságosan elkészíteni az ételeket; fenntartani a higiéniát és az előnyeit magában foglaló robusztus élelmiszer-csomagolási megoldást, azaz a Wrapmaster fólia adagoló rendszert, mint napi konyhai rutin. Audrey azokat az egyszerű higiéniai intézkedéseket javasolja, amelyeket napi szinten megtehet a konyha és a csapata biztonsága érdekében. Nézze meg ezt a videót, ha többet szeretne megtudni!

Most a higiénia sokkal fontosabb, mint eddig:

    3-ból 4 fogyasztó szerint a higiénia a legfontosabb szempont
    a fogyasztók 71% -a csekkolja a higiéniai véleményeket a mobilján, mielőt étterembe menne
    a fogyasztók többsége megnyugodna, ha konkrét változtatásokat hajtottak volna végre a kiválasztott étterem konyhájában
    a fogyasztók 81%-a megnyugodna, ha a kiválasztott étterem konyhájában a hagyományos kartondoboz-adagolós fóliákat egyszerűen fertőtleníthető műanyag adagolókra cserélnék
    a fogyasztók 93%-a azt szeretné, ha a konyhák korszerűsítenék a berendezéseket, hogy azok rendszeresen fertőtleníthetők legyenek
    a szakácsok 93% -a biztonságosabbnak és higiénikusabb tartja a Wrapmaster adagolókat, mint a kartondoboz-adagolós fóliákat

Ha egy könnyen fertőtleníthető Wrapmaster adagolót helyez konyhájába, csökkentheti a keresztszennyeződést, az ujjak vágásának kockázatát és megvédheti az adagolóban lévő tekercset a baktériumoktól és vírusoktól. A jobb higiénia és biztonság érdekében itt az ideje, hogy konyhája elkezdjen Wrapmastert használni!

Rendelhető adagolók:

https://sbi.hu/kategoria/259/wrapmaster-csomagolo-gepek