Hírek

A Nilfisk ATTIX 33/44 sorozatú porszívója

A Nilfisk ATTIX 33/44 sorozatú porszívójaAz ATTIX 33/44 sorozat elnyerte a német Design Award elismerést 2017-ben

Az ATTIX 33/44 porszívó sorozat elnyerte a tekintélyes German Design Awards különdíját.

 

A Nilfisk új ATTIX 33 és ATTIX 44 sorozata alig egy héttel piacra kerülése után díjat nyert. A tekintélyes German Design Awards zsűrije októberben odaítélte az ipari kategórában a különdíjat ennek a lenyűgöző sorozatnak.

Ezzel a díjjal azon gyártók és designerek munkáját jutalmazzák, akik a kialakítás során különös figyelmet fordítanak a különösen sikeres megoldásokra.

A Nilfisk innovatív sorozata tökéletesen megfelelt ezen elvárásoknak, ötvözte a magas fokú teljesítményt a funkcionalitással és ergonómiával. Ez tükröződik nem csak a jól átgondolt termékjellemzőkben, hanem a modern és dinamikus kialakításban is egyaránt.

A German Design Award egy nemzetközi prémium szintű elismerés a Német Formatervezési Tanács részéről. Célja felfedezni, bemutatni és megkülönböztetni az egyedi design trendeket. Minden évben díjazzák az első osztályú bemutatott termékeket, termékkomunikációkat, amelyek alapjaikban rengetik meg a nemzetközi termékpalettát. A díjat 2012-ben alapították, az egyik legrangosabb design-díj a világon, és  igen magas jelentőséggel bír szakértői körökben.