Hírek

A Nilfisk elnyerte a kiemelkedő termék design-ért járó Red Dot pecsétet

A Nilfisk elnyerte a kiemelkedő termék design-ért járó Red Dot pecsétetA Red Dot szakértői bizottsága kihirdette a 2017-es Red Dot díj győzteseit. A Nilfisk két egymást követő évben is duplán a nyertesek között szerepelt kiváló termék design kategóriában. Olvass tovább...

2017.04.04. Németország. A zsűri meghozta döntését: Néhány nappal a termékek értékelése után a Nilfisk kétszeresen is elnyerte a kiemelkedő termék design-nak járó Red Dot díjat. A Red Dot díj ügyvezető igazgatója szerint a termék design fontosságának elengedhetetlen szerepe van:


„A Red Dot győztesek felismerték, hogy a kiemelkedő design és a gazdasági sikerek kéz a kézben járnak. A díjjal a Red Dot zsűri a magas minőségű design-t és sikeres tervezést jutalmazza”, mondja Dr. Peter Zec, a díj alapítója és vezérigazgatója

Mop és vödör helyett

Az SC100 és SC250 kisméretű padlótisztítók a hagyományos moppal és vödörrel történő tisztításhoz képest jelentősen hatékonyabb tisztítást kínálnak.


Domenico Coppa, a termék management igazgatója szerint mindkét termék vevőigények alapján került kialakításra:

„Az SC100 esetében egy igazán könnyű súlyú és könnyedén szállítható megoldást akartunk létrehozni” magyarázza Domenico Coppa és folytatja. „A Lithium akkumulátoros SC250-nel egy kompakt és könnyen irányítható terméket terveztünk, mely egyszerre seper és súrol, a tisztítási időt lecsökkentve ezzel”


A Nilfisk díjnyertes padlótisztítóit egy 40 fős, design professzorokból és szakértő újságírókból álló zsűri választotta ki, tesztelték, értékelték és ismertették a jelölt termékeket. A 2017-es díj esetében a zsűri 54 országból érkezett több, mint 5.500 jelölt közül választott.

ények az SC100-ra vonatkozóan:

      -        A Nilfisk első álló padlótisztítója

      -        Súrol és tisztít egy menetben a hatékonyabb és gyorsabb takarítás     érdekében
-    Lecsökkenti a működési költségeket a minimális víz és    vegyszerigénynek köszönhetően

Tények az SC250-re vonatkozóan:  

      -        Az első gép, amely egyszerre képes súrolni és seperni egy időben

      -        A Lithium akkumulátornak köszönhetően nagy teljesítményt nyújt
-    A Nilfisk akkumulátor rendszer tartós áramellátást biztosít

A Red Dot díjról
A Red Dot díjat a németországi Essen-ben alapította a Nordhein Wesftalen Design Zentrum, ez az egyik legnagyobb design verseny a világon. 1955-ben a zsűri összegyűlt, hogy feltérképezzék napjaink legjobb tervezőit. A díj nevét és brand-jét 1990-es években találta ki Dr. Peter Zec, a Red Dot ügyvezető igazgatója. Azóta a kiemelkedő termékdesign elismeréséül adják át a Red Dot pecsétjét.
Bővebb információ: www.red-dot.org​​​​