Diversey

Diversey

Diversey

A Diversey a világ vezető vállalata a tisztítással, higiéniával és fertőtlenítéssel kapcsolatos megoldások területén. Jelentős tapasztalattal rendelkezünk valamennyi szektorban, beleértve az étel- és italipart, a szállodaipart, az épülettisztítást, a kiskereskedelmet és a kórházakat is.

Vállalatunkat 1886-ban Samuel Curtis Johnson alapította. Úgy váltunk jelentős nemzetközi vállalattá, hogy hűek maradtunk a számára fontos értékekhez, a folyamatos innovációhoz és azon törekvéshez, hogy hosszú távú előnyöket biztosítsunk ügyfeleinknek, munkatársainknak és a környezetnek.

2002-ben, a Johnson Wax Professional és a DiverseyLever összeolvadásával létrejött a Diversey. Ez a kapcsolat azon a gazdag szakértelmen, mély tudáson és tapasztalati háttéren nyugszik, amelyet a két vállalat sok év alatt a vendéglátóipari és az egészségügyi szektorban halmozott fel az intézményi és mosodai szolgáltatások területén.

Tevékenységünk mára az egész világra kiterjed. A világ minden részén piacvezetők vagyunk, több mint 10.000 munkatársunk segítségével 160 országban szolgáljuk ki ügyfeleinket, éves forgalmunk meghaladja a 3 millió dollárt.

 

Elköteleztük magunkat a környezet felé

A Diversey-nél hiszünk abban, hogy a fenntarthatóság és a profitabilitás kéz a kézben járhatnak, mivel a környezetkímélő megoldások jó üzleti gyakorlatot jelentenek, és csökkenthetik a tisztítási költségeket. Ugyanakkor lehetővé teszik számunkra, hogy a Diversey értékrendjének egyik fő eleme, a társadalom iránt érzett felelősségünk szerint cselekedjünk.