Tork

Tork

Tork

A Tork a higiénia, tisztítás, egészségügy, élelmezési és élelmiszeripar területén használatos higiéniai termékek és szolgáltatások teljes skáláját kínálja. Cégünk az ügyfelek igényeinek szem előtt tartásával, a higiénia, illetve a fenntarthatóság terén szerzett hatalmas tapasztalatára támaszkodva érte el, hogy mára számos üzletág piacvezetőjévé, illetve több mint 90 ország vállalatainak elkötelezett partnerévé vált. A Tork az SCA portfólió világszerte ismert márkaneve.

Az SCA egy nemzetközi higiéniai termék és papírgyártó vállalat, mely személyi higiéniai termékeket, higiéniai papírtermékeket, csomagolóanyagokat és papír alapanyagú termékeket állít elő, mintegy 11,5 milliárd eurós forgalommal. Az SCA Csoport hozzávetőlegesen 50 000 embert alkalmaz, és 60 országban folytat termelő tevékenységet.

A cég higiéniai portfóliója olyan nemzetközileg ismert márkákat vonultat fel, mint a TENA és a Tork, illetve regionálisan jól ismert neveket is tartalmaz, mint például a Tempo, a Zewa, a Velvet, a Libero, a Libresse és az Edet. Az SCA higiéniai termékei a világ 90 országában megtalálhatóak, az emberek otthonaiban éppúgy, mint szállodákban, éttermekben, közintézményekben vagy akár ipari létesítményekben. Az SCA a világ harmadik, és Európa első számú higiéniai papírtermék gyártója.

A vállalat a fenntartható fejlődés élharcosa, és, mint ilyen, világszerte, minden üzleti területén elismerésnek örvend. A The Independent lap és az EIRIS felmérése alapján 2007-ben az SCA volt a világ leg környezettudatosabb papírgyártója.

 

A Tork elsődleges fontosságúnak tartja ügyfelei igényeit. Legfőbb törekvéseink közé tartozik partnereink üzleti környezetének megismerése, hogy minél jobb ajánlattal tudjuk segíteni vállalkozását. Mindezt körültekintően, a fenntarthatóság szem előtt tartásával tesszük.


http://www.tork.hu/