Portwest, munkavédelem, fejvédelem,lábvédelem

Portwest

Portwest

A Portwest története:

Egy 1904-ben megalapult ír varrodából indult vállalkozás mára már nemzetközi elismertségre tett szert. Globális disztribúciós központokkal az Egyesült Királyságban, Írországban, Lengyelországban, az Egyesült Arab Emirátusokban, Panamában, Ausztráliában, Új-Zélandon és az USA-ban, gyárakkal Bangladesben, Mianmarban, Kínában és Etiópiában valamint több mint 130 országban működő ügyfélszolgálati támogatással képviselteti magát a világon. Ez a Portwest, mely az alapelveit kezdetektől fogva szem előtt tartja, mind a kivételes design, minőség, kiváló ár-érték arány és szolgáltatás terén.

Az elnyert díjak is azt bizonyítják, hogy a Portwest elismert kivételes teljesítményének és folyamatos növekedésének köszönhetően, mint ír és magántulajdonban lévő családi vállalkozás. 2016 óta minden évben elnyeri a Deloitte Legjobb Menedzsment Cég díját, 2019-ben az év magánvállalkozásává, 2020-ban pedig a legjobb munkahelynek választották meg Írországban.

A márka születése
​Charles Hughes, egy farmer fia az Atlanti-óceán partvidékéről elhatározta, hogy ő lesz az, aki a legjobb minőségű munkaruházatot és védőlábbelit fogja gyártani, ezért 1904-ben megalapította vállalatát. Negyven évvel később már meg is nyílt az első gyár, mely megkezdte a termelést Írországban. Maga a márka 1984-ben született meg és töretlenül a Hughes család irányítása alatt áll.

A több mint 115 éves tapasztalattal és a kiváló minőség, érték és kiszolgálás örökségével a Portwest vezető szerepet tölt be a stílusos, kényelmes, magas színvonalú munkavédelmi ruházat tervezésében és gyártásában, amely eleget tesz az elismert nemzetközi szabványoknak. A márka gondosan figyel partnereinek észrevételeire és folyamatosan fejlesztik kínálatukat új anyagok tervezésével, valamint termékeik fejlesztésével. Széleskörű és egyedülálló munkaruha, munkavédelmi cipő és egyéni védőeszköz kínálatuk védelmet nyújt az emberek számára az egész világon különböző iparágakban, mint például az olaj és a gáz, a hegesztés, a bányászat, a mezőgazdaság, a közlekedés, a vegyipar, az építőipar, a raktározás és a gyártás területén. Veszélyes körülmények között is védelmet nyújtanak termékeik, beleértve a lángot, az elektromos íveket, a vegyszert, az olvadt fémet, a hőt, a hideget, a láthatóságot, az esőt és az ESD-t.

Termékek
Nagy csapatuk világszínvonalú terméktervezőkkel lángálló munkavédelmi ruhára, jól láthatósági munkaruhára, munkavédelmi cipőkre, munkavédelmi kesztyűkre és egyéb védőeszközökre specializálódott. Olyan új termékek kifejlesztésére törekednek, amelyek megfelelnek a munkavállalók változó igényeinek minden iparágban az egész világon, illetve a a nemzetközi biztonsági előírásoknak, beleértve az ISO, EN, GOST, ANSI és NFPA szabványokat. 2018-ban a Portwest két új, kortárs és trendvezérelt munaruha kollekciót, a WX3 és a KX3-t indított el, amelyeket élvonalbeli szövetek és ötletes technológia felhasználásával terveztek. 2019-ben újabb technológiákkal rukkoltak elő a PW3 és a DX4 munkaruházat kollekció megjelenésével.

A Portwest WX3 munkaruhák ötvözik a kényelmet és a sokoldalúságot. A termékek a legszigorúbb követelmények szerint készülnek, megoldást kínálnak a mindennapos kihívásokra a különböző munkakörnyezetekben. A kiváló alapanyagok rendkívüli kopásállóságot és egész napos kényelmet biztosítanak. A rögzítésekre és a zsebrendszerekre kifejlesztett kivételes tervezési megoldások páratlan illeszkedést és biztonságot nyújtanak.

A Portwest KX3 a legmodernebb trendeknek megfelelő ruházati termékcsalád, amely a minőségi konstrukciót a legmagasabb színvonalú technikai anyagokkal ötvözi. A termékcsalád legfontosabb jellemzői a kopásállóság, a nedvességkezelés és a rugalmasság, melyek tartósságot és rendkívüli mozgásszabadságot biztosítanak. Minden KX3 ruha úgy van megtervezve, hogy tökéletesen kiegészítse egymást, ezáltal saját ízlés szerint összeállítható a viselő számára legtökéletesebb szett.

A Portwest PW3 munkaruha választék ötvözi a sport és életmód trendeket a modern kialakítással és kényelemmel. Prémium alapanyagból készül, hogy bármilyen ipari vagy kereskedelmi felhasználás esetén is megállja a helyét. Ideális az építőipar, raktározás, gépipar, gépgyártás, államigazgatás, szolgáltatóipar és szállítás területén dolgozó szakemberek számára.

A Portwest DX4 termékcsalád ötvözi a modern munkaruhák minden szükséges műszaki jellemzőjét számos okos innovációval, hogy viselőjének maximális határtalan rugalmasságot, funkcionalitást és stílusos megjelenítést biztosítson. Ez a kollekció a legmodernebb formatervezési minták alapján készült, amely tökéletes viselet a munkában és a szabadidős tevékenységek esetén egyaránt.

 


www.portwest .hu