Benzinmotoros fűnyíró, fűkasza javítás, szervíz

Szervíz kertigép szolgáltatások

Szervíz kertigép

Az SBI-Pannon Kft. (Pécs, Edison utca 9. 72/448-407) vállalja különböző márkájú benzinmotoros fűnyírók, fűkaszák, szegélynyírók, fűnyíró traktorok, láncfűrészek, lombfúvók javítását és szervizelését Pécsett.

STIHL, VIKING,  MTD, Partner, McCulloch, Yard-Man, Husquavarna, Honda, Oleo-Mac,

Nem garancia köteles gépek javítása:

A javítási költség az előzetes ajánlat alapján módosulhat, ha a gép beüzemelését követően még az előzetesen tapasztalt problémákon kívül egyéb rendellenességet tapasztal a szerviz. Az anyag költségen kívül munkadíj és szállítási költséget számolunk fel.
A javítási ajánlatra az ügyfél 5 munkanapon belül köteles válaszolni. Amennyiben ez nem történik meg, nemlegesnek tekintjük a megbízást.

Bevizsgálási költség:

Javítás ill. árajánlat kérése céljából a szervizbe beszállított berendezések után bevizsgálási költséget számolunk fel. Amennyiben a javítást az ügyfél megrendeli, bevizsgálási költségtől eltekintünk.

Bevizsgálási költség ( hibafeltárás , összeszerelés nélkül): 14.900,- Forint + Áfa

Javítási óradíj: 14.900,- Forint + Áfa

Készre jelentés után a készüléket 2 héten belül az ügyfélnek el kell szállítania. Ezt követően napi 500 Ft + áfa raktározási díjat számítunk fel.

Amennyiben a hibás ill. a megjavított berendezés nem kerül elszállításra hat hónapon belül, úgy az SBI-Pannon KFt jogosult a berendezést megsemmisíteni vagy értékesíteni. A megsemmisítéssel járó költségek a megbízót terhelik.

Elérhetőségek a témában:

SBI-Pannon Kft Telefonszám: 72/448-407,
Üzenet küldés
Esküdt Gábor Telefonszám: 30/9590-378
Üzenet küldés