Kränzle takarítógép, berendezés, javítása

Kränzle takarítógép, berendezés szervize szolgáltatások

Kränzle takarítógép, berendezés szervize

Több éves szakmai tapasztalattal rendelkező technikusaink segítségével a Kränzle nagynyomású hideg és meleg vizes mobil és telepített mosók teljes körű garanciális és egyéb javításait rövid határidőn belül tudjuk vállalni. A Kränzle  nagynyomású hideg és meleg vizes mobil és telepített  mosók forgalmazása és karbantartása mellett segítséget tudunk nyújtani bármilyen alkatrészek nagyon gyors beszerzésében, melyek nagy része raktárról azonnal megoldható. A javítások jelentős részét a kiszálló szervizünk a helyszínen vagy beszállítással végzi, hogy a megrendelő ipari gépe ne álljon sokáig!

 

Javítás feltételei:

A garanciális időben történő meghibásodás esetén:
- kérjük a gyári tartozékok beszállítását is. Ennek hiányába a javítást a szerviz megtagadhatja.
- a hibabejelentéskor minden esetben kérjük, adják meg a hiba leírását.
a, ha a meghibásodás a garanciális körbe tartozik, a felhasználót nem terheli költség.
b, ha a meghibásodás nem tartozik a garanciális körbe, akkor a javítás költsége a vevőt terheli, amely a következőkből áll össze: anyag költség, munkadíj és szállítási költség. A javítási költség az előzetes ajánlat alapján módosulhat, ha a gép beüzemelését követően még az előzetesen tapasztalt problémákon kívül egyéb rendellenességet tapasztal a szerviz.
c, ha a gépen nem tapasztalunk rendellenes működést, a megbízónak a szállítási költséget és a bevizsgálási költséget kell megtéríteni.

Nem garancia köteles gépek javítása:
A javítási költség az előzetes ajánlat alapján módosulhat, ha a gép beüzemelését követően még az előzetesen tapasztalt problémákon kívül egyéb rendellenességet tapasztal a szerviz. Az anyag költségen kívül munkadíj és szállítási költséget számolunk fel.
A javítási ajánlatra az ügyfél 5 munkanapon belül köteles válaszolni. Amennyiben ez nem történik meg, nemlegesnek tekintjük a megbízást.

Bevizsgálási költség:
Javítás ill. árajánlat kérése céljából a szervizbe beszállított berendezések után bevizsgálási költséget számolunk fel. Amennyiben a javítást az ügyfél megrendeli, bevizsgálási költségtől eltekintünk.

Bevizsgálási költség ( hibafeltárás , összeszerelés nélkül): 12.800,- Forint + Áfa

Javítási óradíj: 12.800,- Forint + Áfa

Készre jelentés után a készüléket 2 héten belül az ügyfélnek el kell szállítania. Ezt követően napi 500 Ft + áfa raktározási díjat számítunk fel.

Amennyiben a hibás ill. a megjavított berendezés nem kerül elszállításra hat hónapon belül, úgy az SBI-Pannon KFt jogosult a berendezést megsemmisíteni vagy értékesíteni. A megsemmisítéssel járó költségek a megbízót terhelik.

Elérhetőségek a témában:

Esküdt Gábor, Telefonszám: +36309590378,
Üzenet küldés