Comac takarítógép, berendezés

Comac takarítógép, berendezés szervíze szolgáltatások

Comac takarítógép, berendezés szervíze

2017-ben szerződést kötöttünk a Comac Hungary Márkaképviseletével a Comac berendezések Baranya, Tolna, Somogy  megyében történő szervizelésével.

 

Több éves szakmai tapasztalattal rendelkező technikusaink segítségével a Comac  ipari takarítógépek teljes körű garanciális és egyéb javításait rövid határidőn belül tudjuk vállalni.A Comac ipari takarítógépek forgalmazása és karbantartása mellett segítséget tudunk nyújtani bármilyen alkatrészek nagyon gyors beszerzésében, melyek nagy része raktárról azonnal megoldható. Egyedi esetekben  a fellelhetetlen alkatrészek legyártatásában illetve egyéb beszállítóktól való beszerzésében is aktívan tudunk bárkinek, bármilyen ipari takarítógéphez segíteni. A Comac, és egyéb ipari takarítógép szervizünk kollégái rendszeres továbbképzéseken vesznek részt, ezáltal naprakészek a legújabb fejlesztésekben, és a technikai tudásuk és problémamegoldó képességük messze kiemelkedő. A javítások jelentős részét a kiszálló szervizünk a helyszínen végzi, hogy a megrendelő ipari takarítógépe ne álljon sokáig!

 

Javítás feltételei:

A garanciális időben történő meghibásodás esetén:
- kérjük a gyári tartozékok beszállítását is. Ennek hiányába a javítást a szerviz megtagadhatja.
- a hibabejelentéskor minden esetben kérjük, adják meg a hiba leírását.
a, ha a meghibásodás a garanciális körbe tartozik, a felhasználót nem terheli költség.
b, ha a meghibásodás nem tartozik a garanciális körbe, akkor a javítás költsége a vevőt terheli, amely a következőkből áll össze: anyag költség, munkadíj és szállítási költség. A javítási költség az előzetes ajánlat alapján módosulhat, ha a gép beüzemelését követően még az előzetesen tapasztalt problémákon kívül egyéb rendellenességet tapasztal a szerviz.
c, ha a gépen nem tapasztalunk rendellenes működést, a megbízónak a szállítási költséget és a bevizsgálási költséget kell megtéríteni.

Nem garancia köteles gépek javítása:
A javítási költség az előzetes ajánlat alapján módosulhat, ha a gép beüzemelését követően még az előzetesen tapasztalt problémákon kívül egyéb rendellenességet tapasztal a szerviz. Az anyag költségen kívül munkadíj és szállítási költséget számolunk fel.
A javítási ajánlatra az ügyfél 5 munkanapon belül köteles válaszolni. Amennyiben ez nem történik meg, nemlegesnek tekintjük a megbízást.

Bevizsgálási költség:
Javítás ill. árajánlat kérése céljából a szervizbe beszállított berendezések után bevizsgálási költséget számolunk fel. Amennyiben a javítást az ügyfél megrendeli, bevizsgálási költségtől eltekintünk.

Bevizsgálási költség ( hibafeltárás , összeszerelés nélkül): 14.900,- Forint + Áfa

Javítási óradíj: 14.900,- Forint + Áfa

Készre jelentés után a készüléket 2 héten belül az ügyfélnek el kell szállítania. Ezt követően napi 500 Ft + áfa raktározási díjat számítunk fel.

Amennyiben a hibás ill. a megjavított berendezés nem kerül elszállításra hat hónapon belül, úgy az SBI-Pannon KFt jogosult a berendezést megsemmisíteni vagy értékesíteni. A megsemmisítéssel járó költségek a megbízót terhelik.

Elérhetőségek a témában:

Esküdt Gábor, Telefonszám: +36309590378,
Üzenet küldés