Taski takarítógép, berendezés szerelése, javítása, szervize Pécsett és Baranyában

Taski takarítógép, berendezés szervize szolgáltatások

Taski takarítógép, berendezés szervize

Több éves szakmai tapasztalattal rendelkező technikusaink segítségével a Taski ipari takarítógépek teljes körű garancián túli  javításait rövid határidőn belül tudjuk vállalni. A Taski ipari takarítógépek forgalmazása és karbantartása mellett segítséget tudunk nyújtani bármilyen alkatrészek nagyon gyors beszerzésében, melyek nagy része raktárról azonnal megoldható.

Kedvező óradíjjal és kiszállási kilométer díjjal. Pécsett és Baranya megyében.

 

Javítás feltételei:

 

Nem garancia köteles gépek javítása:
A javítási költség az előzetes ajánlat alapján módosulhat, ha a gép beüzemelését követően még az előzetesen tapasztalt problémákon kívül egyéb rendellenességet tapasztal a szerviz. Az anyag költségen kívül munkadíj és szállítási költséget számolunk fel.
A javítási ajánlatra az ügyfél 5 munkanapon belül köteles válaszolni. Amennyiben ez nem történik meg, nemlegesnek tekintjük a megbízást.

Bevizsgálási költség:
Javítás ill. árajánlat kérése céljából a szervizbe beszállított berendezések után bevizsgálási költséget számolunk fel. Amennyiben a javítást az ügyfél megrendeli, bevizsgálási költségtől eltekintünk.

Bevizsgálási költség ( hibafeltárás , összeszerelés nélkül): 14.900,- Forint + Áfa

Javítási óradíj: 14.900,- Forint + Áfa

Készre jelentés után a készüléket 2 héten belül az ügyfélnek el kell szállítania. Ezt követően napi 500 Ft + áfa raktározási díjat számítunk fel.

Amennyiben a hibás ill. a megjavított berendezés nem kerül elszállításra hat hónapon belül, úgy az SBI-Pannon KFt jogosult a berendezést megsemmisíteni vagy értékesíteni. A megsemmisítéssel járó költségek a megbízót terhelik.

Elérhetőségek a témában:

Esküdt Gábor, Telefonszám: +36309590378,
Üzenet küldés