Kärcher takarítógép,berendezés szervize Pécsett, Baranya,Tolna, Somogy megyében,kárpittisztító,egytárcsás,porszívó,nagynyomású mosó

Kärcher takarítógép, berendezés szervize. szolgáltatások

Kärcher takarítógép, berendezés szervize.

A Kärcher Hungária szakszerű folyamatos továbbképzése és szakmai támogatása mellett végezzük a javításokat. Rendelkezünk az összes gép javításához szükséges célszerszámmal, kapcsolási rajzzal és naprakész szoftverekkel.

Több éves szakmai tapasztalattal rendelkező technikusaink segítségével a Kärcher  ipari takarítógépek teljes körű garancián túli és egyéb javításait rövid határidőn belül tudjuk vállalni.

A Kärcher ipari takarítógépek forgalmazása és karbantartása mellett segítséget tudunk nyújtani bármilyen alkatrészek nagyon gyors beszerzésében, melyek egy része raktárról azonnal megoldható. A javítások jelentős részét a kiszálló szervizünk a helyszínen vagy beszállítással végzi, hogy a megrendelő ipari gépe ne álljon sokáig!

Kedvező óradíjjal és kiszállási kilométer díjjal. Pécsett és  Baranya megyében.

 

Javítás feltételei:

 

Nem garancia köteles gépek javítása:
A javítási költség az előzetes ajánlat alapján módosulhat, ha a gép beüzemelését követően még az előzetesen tapasztalt problémákon kívül egyéb rendellenességet tapasztal a szerviz. Az anyag költségen kívül munkadíj és szállítási költséget számolunk fel.
A javítási ajánlatra az ügyfél 5 munkanapon belül köteles válaszolni. Amennyiben ez nem történik meg, nemlegesnek tekintjük a megbízást.

Bevizsgálási költség:
Javítás ill. árajánlat kérése céljából a szervizbe beszállított berendezések után bevizsgálási költséget számolunk fel. Amennyiben a javítást az ügyfél megrendeli, bevizsgálási költségtől eltekintünk.

Bevizsgálási költség ( hibafeltárás , összeszerelés nélkül): 14.900,- Forint + Áfa

Javítási óradíj: 14.900,- Forint + Áfa

Készre jelentés után a készüléket 2 héten belül az ügyfélnek el kell szállítania. Ezt követően napi 500 Ft + áfa raktározási díjat számítunk fel.

Amennyiben a hibás ill. a megjavított berendezés nem kerül elszállításra hat hónapon belül, úgy az SBI-Pannon KFt jogosult a berendezést megsemmisíteni vagy értékesíteni. A megsemmisítéssel járó költségek a megbízót terhelik.

Elérhetőségek a témában:

Esküdt Gábor, Telefonszám: +36309590378
Üzenet küldés