Starmix kéz és hajszárítók garanciális szervize Baranya, Tolna és Somogy megyében

ELECTROSTAR / Starmix kéz és hajszárító szolgáltatások

ELECTROSTAR / Starmix kéz és hajszárító

A Starmix kéz és hajszárító berendezések gépek garanciális és garancia időn túli szervizelése, karbantartása, alkatrészek biztosítása.

Kedvező óradíjjal és kiszállási kilométer díjjal. Pécsett és három régióban Baranya, Tolna, Somogy megyében. Az alkatrészeket raktárról, a budapesti központunktól szerezzük be a szakszerű javításokhoz.

A munkavégzéseknek, megfelelő gépek szakszerű kiválasztása, 20 éves tapasztalattal a tisztítás technika területén.

Javítás feltételei:

A garanciális időben történő meghibásodás esetén:
- kérjük a gyári tartozékok beszállítását is. Ennek hiányába a javítást a szerviz megtagadhatja.
- a hibabejelentéskor minden esetben kérjük, adják meg a hiba leírását.
a, ha a meghibásodás a garanciális körbe tartozik, a felhasználót nem terheli költség.
b, ha a meghibásodás nem tartozik a garanciális körbe, akkor a javítás költsége a vevőt terheli, amely a következőkből áll össze: anyag költség, munkadíj és szállítási költség. A javítási költség az előzetes ajánlat alapján módosulhat, ha a gép beüzemelését követően még az előzetesen tapasztalt problémákon kívül egyéb rendellenességet tapasztal a szerviz.
c, ha a gépen nem tapasztalunk rendellenes működést, a megbízónak a szállítási költséget és a bevizsgálási költséget kell megtéríteni.

Nem garancia köteles gépek javítása:
A javítási költség az előzetes ajánlat alapján módosulhat, ha a gép beüzemelését követően még az előzetesen tapasztalt problémákon kívül egyéb rendellenességet tapasztal a szerviz. Az anyag költségen kívül munkadíj és szállítási költséget számolunk fel.
A javítási ajánlatra az ügyfél 5 munkanapon belül köteles válaszolni. Amennyiben ez nem történik meg, nemlegesnek tekintjük a megbízást.

Bevizsgálási költség:
Javítás ill. árajánlat kérése céljából a szervizbe beszállított berendezések után bevizsgálási költséget számolunk fel. Amennyiben a javítást az ügyfél megrendeli, bevizsgálási költségtől eltekintünk.

Bevizsgálási költség ( hibafeltárás , összeszerelés nélkül): 14.900,- Forint + Áfa

Javítási óradíj: 14.900,- Forint + Áfa

Készre jelentés után a készüléket 2 héten belül az ügyfélnek el kell szállítania. Ezt követően napi 500 Ft + áfa raktározási díjat számítunk fel.

Amennyiben a hibás ill. a megjavított berendezés nem kerül elszállításra hat hónapon belül, úgy az SBI-Pannon KFt jogosult a berendezést megsemmisíteni vagy értékesíteni. A megsemmisítéssel járó költségek a megbízót terhelik.

Elérhetőségek a témában:

Esküdt Gábor Telefonszám: +36309590378
Üzenet küldés