SBI-Pannon Kft.

Nilfisk City Ranger 2260 - Fűgyűjtő 750l

Letölthető dokumentumok:

Termékadatok

KVE70101191

db

1

9.420,00 €+ÁFA (11.963,40 €)

Leírás

Műszaki adatok:

Gyűjtőtartály térfogat, l750
Billentési szint magas billentésnél, mm575-1860
Légáramlás, m3/h2400
Légsebesség, km/h120
Fűnyírási sebesség, km/h10-12

 

Zöldterület gondozás
Nagy befogadóképességű fűgyűjtő (750 L)
Takarítson meg időt és élvezze az eredményt

Fűgyűjtőnk sikeresen egyesít magában két egységet: egy forgókéses fűnyírót a fű összegyűjtésére, és egy gyűjtőtartályt a fű tárolására. A forgókéses fűnyíró közvetlenül csatlakozik egy központi tömlőhöz, amely a gyűjtőtartályhoz vezet. A tömlő a gép alatt van elhelyezve, hogy ne növelje a fűnyíró teljes szélességét, mialatt megtartja a forgókéses fűnyíró kiváló manőverezési képességét (erről bővebben lásd a forgókéses fűnyíró oldalt).

A gyűjtőtartály anyaga préselt műanyag, amelyet úgy terveztek, hogy ellenálljon a korrodáló fűmaradványoknak. helytakarékos, de űrtartalma 750 l, ami ritkább ürítést jelent. Továbbá a fű vágása kétszer is megtörténik a fűnyírótól a gyűjtőtartályba vezető úton, ezért a fű igen kis helyet foglal el. Amikor a gyűjtőtartály mégis ki kell üríteni, ez egy botkormány segítségével történik a vezetőkabin kényelméből, így a kezelőnek ki sem kell szállnia.

Takarítson meg időt és élvezze az eredményt!
Az egy ütemben végzett fűvágás és összegyűjtés révén megtakarított idő nyilvánvaló. Továbbá, a Nilfisk Outdoor fűgyűjtő a hosszú fűszálakat is leküzdi, ami azt jelenti, hogy kevesebbszer kell füvet nyírni az év folyamán. A fűgyűjtő eltakarít maga után, és vágott fűszálak nélküli, vonzó területet hagy hátra. - és egyetlen falevél nélkül, ha a lombszívó adapter is fel van szerelve (külön rendelhető egység).

Gyors tartozékcsere

Amikor tartozékot cserél, a City Ranger 2260 hidraulikus tömlőit egy kar elfordításával kell csatlakoztatnia.

Galéria