SBI-Pannon Kft.

Nilfisk City Ranger 2260 - V alakú hótoló

Letölthető dokumentumok:

Termékadatok

KVE70101291

db

1

4.510,00 €+ÁFA (5.727,70 €)

Leírás

Műszaki adatok:

Tisztítási szélesség, mm 1200-1400
Szabad magasság a kaparóél alatt, mm   240
Hidraulikusan beállítható tolólemezek  
Biztonsági billentő rendszer 
Rezgéscsillapítás a bakon  
Oldalirányú lebegő pozíció

 

Hókotrás
V alakú hótoló nehéz és jeges hóhoz
Egy nagy kapacitású, rugalmas hóeke

Ha nehéz és jeges hó borítja a terepet, akkor a V alakú hótolóra van szükség. Ez a 'V' hegyét használja arra, hogy keresztülvágjon a nehéz és kéreggel bevont havon, elválasztva és két oldalra széttolva azt. Még nagy mennyiségű hó is könnyedén eltávolítható.

A V-lemez 'Y' alakban is elrendezhető, hogy lehetővé tegye a hó elszállítását - ez igen hasznos parkolókban, piacoknál, zárt udvarokban és más olyan helyeken, ahogy a havat egy helyre kell gyűjteni. Lágy a talaj? Nem gond

A V alakú hótoló mindig követi a terep vonulatát, legyen az lágy, kemény vagy egyenetlen. A súly egy részének átadása az alapgépre még azt is lehetővé teszi, hogy a V alakú hótoló kavicsos ösvényeket tisztítson meg, mert a kisebb súly miatt nem ássa be magát a kavicságyba. A V alakú hótoló magassága is állítható, hogy egyenetlen járdák és alacsony útpadkák kiszolgálására is képes legyen.

Kettős hatékonyság
Az elöl elhelyezett, gyorsan dolgozó V alakú hótoló és az alapgépre hátul felszerelt homok- és sószóró kombinációja azt jelenti, hogy a hómentesítés és a sózás egy elhaladással megtörténik - akár 50 cm vastag hóban, 1,2-1,4 méter szélességben.

Amellett, hogy rendkívül hatékony, a V alakú hótoló nagyon csendes is, és kényelmesen működtethető.

Gyors tartozékcsere

Amikor tartozékot cserél, a City Ranger 2250 hidraulikus tömlőit egy kar elfordításával kell csatlakoztatnia.

Galéria