SBI-Pannon Kft.

Nilfisk City Ranger 2260 - Homok- és sószóró

Termékadatok

KVE70101301

1 db

1

5.749,00 €+ÁFA (7.301,23 €)

Leírás

Nilfisk City Ranger 2260 - Homok- és sószóró

Cikkszám: KVE70101301
Kiszerelés: 1egység
Minimum rendelhető: 1db

A homok- és sószóró a hómentesítéssel egyidejűleg jégmentesít is
Hatékonyan jégmentesíti a járdákat, a gyalogutakat és a parkolókat

 

Műszaki adatok:

Térfogat, l  240
Szórási szélesség, m  1-5
Beállítható mennyiség 
Alacsony felépítmény magasság, mm   1290

Hókotrás
A homok- és sószóró a hómentesítéssel egyidejűleg jégmentesít is
Hatékonyan jégmentesíti a járdákat, a gyalogutakat és a parkolókat

A téli időjárás és a jeges talaj sót és homokot jelent - a City Ranger 2260 homok- és sószóró pedig tökéletesen alkalmas a feladatra. A homok- és sószóró felszerelhető a haszonjármű hátsó részére. Tisztítási szélessége ugyanannyi, amennyi a gép elején elhelyezett tartozéknak, pl. a hótolónak vagy a hóseprőnek, tehát először a hó letisztítása, majd a homok- vagy sószórás zajlik le. A homok- és sószóró tisztítási szélessége megnövelhető akár öt méterre, ha szükséges - ez igen hatékony, ha fagyott területen vagy parkolóban kell elvégezni a munkát.

A homok- és sószóró tölcsér alakú - így a só, a homok vagy a kavics saját súlyától nyomódik le. Még a nedves anyag is szabadon áramlik. Legalul egy kör alakú lemez van elhelyezve, amely mozog, egyik oldalról a másikra (amikor a haszonjármű halad), és küldi az anyagot lefelé a szórólapra a megfelelő szórási szélesség érdekében. A homok- és sószóró környezetbarát és energiatakarékos. Csak akkor szór, ha szükséges, és soha nem használ több anyagot a szükségesnél. Az anyag mennyisége igazodik a működési sebességhez.

A homok- és sószóró nagy térfogata és alacsony terhelési magassága megkönnyíti a használatát és használójának munkáját. A vezetőfülke Ki/Be (On/off) kapcsolhatósága lehetővé teszi, hogy a kezelő pihenjen anélkül, hogy el kellene hagynia a fülkét. A kezelő kitűnően kilát a vezetőülésből.

Gyors tartozékcsere

Amikor tartozékot cserél, a City Ranger 2260 hidraulikus tömlőit egy kar elfordításával kell csatlakoztatnia.

Galéria