SBI-Pannon Kft.

TRIPP PTFE teflon zsinóros tömítések

Letölthető dokumentumok:

Leírás

Az IDT-TRIPP GmbH által gyártott azbesztmentes zsinóros tömítések mindig követik a technika fejlődését, amelyet folyamatos fejlesztőmunkával és modern gyártási technológiával érnek el. Tapasztalt alkalmazástechnikusok segítenek Önöknek, hogy valamennyi területen a lehető legkevesebb típussal oldják meg tömítéstechnikai problémáikat. A TRIPP cég közel 40 éve kizárólag olyan magas minőségű termékeket állít elő, amelyekkel az ipari felhasználók még nagyobb üzembiztonságot és ennek megfelelően takarékos karbantartási tevékenységet érhetnek el.

Az azbesztmentes zsinóros tömítések főbb alkalmazási területei az alábbi berendezések tömszelencéi:

Centrifugál szivattyúk
Dugattyús szivattyúk
Keverőművek, dagasztóművek
Armatúrák

 

Centrifugál szivattyúk:
Vízszivattyúkhoz a természetes ramie rost szálból készült, teflonnal impregnált kivitelt, vegyipari szivattyúkhoz a tiszta teflon és grafitos teflon (GFO) szálakból készült kiviteleket, zagyszivattyúkhoz az aramid szálas és az aramid és a grafitos teflon szálak kombinált fonatolásával előállított kiviteleket javasoljuk. Az élelmiszeripar és a gyógyszeripar számára FDA jóváhagyással rendelkező, vagy speciális szilikonmentes típusok is szállíthatóak. Erőművi kazántápvíz szivattyúkhoz a nagy teljesítményű szénszálas típust javasoljuk.

 

Dugattyús szivattyúk:

Nagy teljesítményű dugattyús szivattyúkhoz elsősorban a különféle aramid szálas élerősítéssel ellátott teflon szálakból készült kivitelt, korrozív közegek esetén pedig a tiszta teflon és a grafitos teflon (G4) szálakból készült kivitelt javasoljuk. Keverőművek, dagasztóművek : Élelmiszeripari dagasztóművekhez elsősorban az aramid és a teflon szálak kombinált fonatolásával előállított kivitelt, keverőművekhez a tiszta teflon szálas impregnálással ellátott, vagy impregnálás nélküli kiviteleit javasoljuk.

 

Armatúrák:

Általános ipari armatúrákhoz az aramid és a különböző teflon szálakból gyártott kiviteleket javasoljuk. Gőzarmatúrákhoz és magas hőmérsékletű alkalmazások esetén az expandált grafit szálakból készült kivitelt, nagy nyomású erőművek gőzrendszereihez pedig az expandált grafit szálakból készült, inconel szálakkal erősített kivitelt javasoljuk.

 

Szállítható méretek, kiszerelések:

A négyszög keresztmetszetű zsinóros tömítések metrikus és coll méretekben, 4x4 mm-től 25x25 mm-ig szériaszerűen készülnek, egyedi megrendelés esetén a legnagyobb rendelhető méret az 50x50 mm. A tömítések méretétől függően, a szokásos kiszerelések 1,2,4,5 és 10 kg-os dobozokban kerülnek átadásra. A járatos méretekből nagy raktárkészlettel rendelkezünk, így tisztelt vevőinknek azonnali kiszolgálást tudunk biztosítani.