SBI-Pannon Kft.

Nilfisk Park Ranger 2150 - Gyepszélvágó

Letölthető dokumentumok:

Leírás

Műszaki adatok:

Szabad magasság a vágóél alatt, mm 140
Max. vágómélység, mm  95
Eltolás, mm  150
Pengék száma  2

 

Vágja le a pázsit széleit tisztán és hatékonyan, és művelje meg a kieső részeket is
2 az 1-ben művelet

Adjon gondozott külsőt a pázsitnak a Park Ranger 2150 megfordítható pengéjű gyepszélvágójával. Vágja le a pázsit széleit tisztán és hatékonyan, egyenletes sebességgel és művelje meg a kieső részeket is. A gyepszélvágó bármilyen peremet képes vágni, legyen az akár ívelt, akár egyenes, mint egy vonalzó.

A gyepszélvágó pengéje megfordítható. Ez lehetővé teszi, hogy a kezelő döntse el, hogy a pázsiton vagy az úton, azaz belül vagy kívül haladjon, amikor a gyep szélét vágja. Ez a megoldás az akadályokkal, például fákkal vagy bokrokkal tűzdelt területeken, vagy túl keskeny, ezért nem járható pázsiton.
A gyepszélvágó változtatható beállítású, így talajmegmunkáló gépként is alkalmazható, ha ugyanazon a talajon többször is végighalad. A gyepszélvágó védőburkolattal is el van látva, amely megakadályozza,
hogy a talaj a virágágyásokra szóródjon. A vágás mélysége függ a talajviszonyoktól és egy beállítható tartókerékkel szabályozható.

Gyors tartozékcsere

A Park Ranger 2150 esetében egy tartozék cseréje egy másikra kevesebb mint 4 perc alatt elvégezhető - nincs szükség szerszámra!

Galéria