SBI-Pannon Kft.

Nilfisk Park Ranger 2150 - Homok- és sószóró

Termékadatok

KVE90101371

egység

1

5.421,00 €+ÁFA (6.884,67 €)

Leírás

Műszaki adatok:

Térfogat, l 210
Szórási szélesség, m  1-5
Beállítható mennyiség
Alacsony felépítmény magasság, mm 1280

 

A homok- és sószóró a hómentesítéssel egyidejűleg jégmentesít is
Tökéletes megoldás, ha télen is biztonságos utakat és gyalogutakat szeretne!

A Nilfisk Outdoor homok- és sószóró tökéletes megoldás, ha télen is biztonságos utakat és gyalogutakat szeretne! A homok- és sószóró rozsdamentes acél gyűjtőtartállyal és beépített légbeömlővel van ellátva, amely friss levegővel látja el a hűtőt, így védve az alapgép motorját a finom sószemcsék behatolása ellen.

A konstrukcióban csak strapabíró elemek kaptak helyet. A nagy kopásállóságú terelőlap kezelni tudja a sót, a homokot és a sódert. A változtatható sebességű adagolócsiga pontos és egyenletes anyageloszlást biztosít, ezáltal gondoskodik a kerékpárutak, gyalogutak és parkolóhelyek egyenletes jégmentesítéséről. A beállítás manuális, és az időjárási körülmények és a haladási sebesség határozza meg, biztosítva azt, hogy csak a szükséges mennyiség legyen kiszórva. A szórás szélessége 1 - 5 m között állítható, és oldalszórás is beállítható, ha szükséges.

A homok- és sószóró tökéletesen kombinálható a hótolóval és a hóseprővel. Így a kezelő egy lépésben távolíthatja el a havat és szórhat sót, és biztonságos utat alakíthat ki a járművek és a gyalogosok számára egyaránt.

Gyors tartozékcsere

A Park Ranger 2150 esetében egy tartozék cseréje egy másikra kevesebb mint 4 perc alatt elvégezhető - nincs szükség szerszámra!

Galéria