SBI-Pannon Kft.

EURODOOR szekcionált garázskapuk

Letölthető dokumentumok:

Leírás

Életre szóló minőség / felelős gondolkodás

 

Ha garázskapu, akkor Eurodoor.


Ugye Ön is jól ismeri az érzést, amikor zuhogó esőben, vagy éppen csontig ható hidegben kellett kellemetlen métereket megtennie autója és garázsajtaja között, kulcsait keresve. Nyilván az Ön számára is kényelmesebb és gyorsabb megoldást nyújtana csupán egy gombnyomásra vezérelni garázsajtaját, kerti világítását, kertkapuját a maximális biztonság mellett. Az alkalom most Önnek is megadatott, hiszen az imént említett kényelmi funkciók elérhető ára révén mindez nem csupán álom többé. Legyen szó új építésű ingatlanról, vagy modernizálni kívánt épületről, cégünk készségesen áll rendelkezésére.


Mit nyújt Önnek az Eurodoor?

 

Minőség

Kapuink alapanyagául a legkiválóbb elemek szolgálnak, legyen szó az Olaszországból importált paneljeinkről, a kiválóan működő mozgató motorjainkról vagy akár a galvanizált acélból készült sínszerkezeteinkről.

 
Biztonság

Mivel otthona és szerettei biztonsága egyaránt fontos, elsődleges célunk megőrizni, sőt biztonságosabbá tenni azt. Tesszük mindezt kapuink betörés biztos kialakításával, valamint zuhanás gátlók és rugótörés biztosítóink segítségével, megemlítve továbbá az akadályérzékelőket, ujjbecsípődés elleni védelmet.


Kedvező ár

Többéves fennállásunk alatt az Ön érdekeit képviselve alakítottuk ki beszállítói vonalainkat, indítottuk el saját fejlesztésű motorjaink gyártását, továbbá tapasztalt szakembereink precíz és megbízható munkája garantálja, hogy az Ön elégedettsége ne csupán a minőségre, hanem költségeire is kihasson.


Egyedi méretezés

Az Eurodoor szekcionált garázskapuinak óriási előnye a versenytársaival szemben, hogy teljesen egyedi méretgyártásra szakosodott, elérve ezzel azt, hogy álmai garázskapuját ne szorítsuk sztenderd mérethatárok közé.

 


Paneljeinkről
Szendvics szerkezetű paneljeink 40 mm vastag poliuretán hőszigetelésből és az azokat közrefogó 0,5 mm vastag acéllemezből állnak. Az alkalmazott poliuretán freonmentes és nem tartalmaz ózonkárosító anyagokat, hogy életre szóló minőségüket mindenki zavartalanul élvezhesse.

 

Hőszigetelés és légzárás
A paneljeinkben lévő acéllemezek egymással nem érintkeznek, így azok találkozásánál hő híd nem keletkezhet. Összetételének és kialakításának köszönhetően azok hő áteresztési tényezője a felületre vetítve 0,5 W/m2K. A poliuretán zárt cellás anyagának, ill. a panelek összeillesztéseit és alját megfelelően tömítő profilnak köszönhetően azok kiválóan ellenállnak a pornak, párának, parazitáknak továbbá elzárja a nedvesség útját is.

 

Felületkezelés és színválaszték
A paneleket közrefogó galvanizált acéllemez két rétegben festett. Az első réteg egy speciális alapfesték, a második réteg a poliészter fedőfesték. A kínálatunkban szereplő fehér, aranytölgy, mahagóni és dió színeken kívül, egyéni színek is választhatóak a RAL® színskála teljes palettájából. A fóliázáson túl fontos tényező a panel mintázata, amely jelen kínálatunk szerint lehet kazettás, széles-, és keskenybordás. Fontos, hogy kapunk külalakja közelről is minőségi látványt nyújtson, így a sima felületen túl paneljeink, bőr vagy faerezetes, ipari paneljeink pedig stukkó mintával kaphatóak.

 

Helytakarékosság
A szekcionált garázskapuk előnye, hogy maximalizálhatja garázsa helykínálatát, hiszen a belső falsíkon elhelyezkedő kapu, mindössze 5 cm helyet igényel garázsa hosszából. Továbbá előny, hogy a garázskapuja működéséhez szükséges minimális helyigény hét centiméter, mely értendő a garázskapu nyílásának tetejétől egészen a plafonig terjedően.


Biztonság kívül-belül
Saját és gyermekeink védelmére szolgálnak azon védelmi lehetőségek, amelyeket kínálatunkban megtalál, megemlítve a rugótörés biztosítót, zuhanás gátlót valamint a panelek ujjbecsípődés elleni kialakítását. Ezen felül motorjaink a legkisebb ellenállás hatására szakítják meg mozgásukat mindezzel értékeit is óvva.
Betörésvédelem szempontjából fontos megemlítenünk a kapunk önzáró funkcióját, amely kizárja a kívülről történő behatolás lehetőségét. Áramszünet esetén motoros kapunkat kívülről egy un. kulcsos zsákgarázs kioldó zárszerkezettel oldhatjuk fel, bentről pedig a szükségkioldó zsinór meghúzása után szabadon mozgathatjuk azt. Kézi működtetés esetén garázskapuinkat pálcás zárral zárhatjuk, ehhez cégünk fekete és króm zárszerkezet ajánl önnek, amely még jobban kiemeli kapuja esztétikumát.

 

Rugótörés biztosított
becsípődés védett
ellenállás érzékelő
betörés elleni védelem

Galéria