SBI-Pannon Kft.

EURODOOR szekcionált ipari kapuk

Letölthető dokumentumok:

Leírás

IPARI megoldásaink


Szolgáltatásunk nem csupán a lakossági, hanem az ipari kapugyártás területét is lefedi. A legkülönbözőbb mérethatárokat és elvárásokat beleértve teszünk eleget megrendelőinknek a kisebb műhelyek és hatalmas ipari komplexumok esetében egyaránt. Fontos megemlítenünk, hogy ipari kapuink kialakítása sokkalta masszívabb, a fellépő erők és mozgatandó felületek robosztusságából adódóan.  Technikai hátterét tekintve egy ipari kivitelezés során számos olyan alkatrész kerül beépítésre, amely eleget tesz ezeknek a többlet erőknek a kordában tartására, a sínszerkezetektől, a huzalokig. További részletes technikai ismertetőt a nyomtatványunk végén talál.


Ipari panelek
Az imént említett különbség nem csupán a szerkezetben, hanem a paneljeinkben is megfigyelhető. Ipari paneljeink az acéllemez felső és alsó visszahajlításával merevebb kialakításúak. Továbbá lényegi különbség a panel külső lemeze, amely a lakossági fa és bőr erezettel szemben, úgynevezett stukkó mintás, amelyről könnyebben eltávolíthatóak az ipari közegben fellépő erősebb szennyeződések. Színválaszték szempontjából ipari paneljeink fehér, illetve szürke kivitelezésben kaphatóak.


Panoráma ablakok
Panoráma ablak: Árassza el üzemét napfénnyel és takarítson meg energiát. Kiváló lehetőséget nyújt erre a panorámaablak beépítése, pár ablaktól a teljes panorámáig. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a víztiszta akril plexi lemez hőszigetelése kétrétegűsége révén hatékony, mégsem hasonlítható össze a szendvicspaneljeink hőszigetelő képességével, így panoráma ablak választását olyan területekre ajánljuk, ahol nem számottevő az elválasztandó légterek közötti hőmérséklet különbség, vagy az adott területen nagyobb szerepet játszik a fény bejuttatása, mint annak melegen tartása.

 

Bevilágítók

Miért alkalmazza a bevilágító beépíttetését?
Otthona vagy üzeme természetes fényellátása több szempontból is fontos. Elsődleges szempont a lakossági és ipari felhasználása során egyaránt érvényesül. Ez az előny az energiatakarékosság. Mivel ablakaink átmérője nem panoráma méretű, így ezek hő áteresztési tényezője is nagyban hasonlít a szendvicspaneléhoz. Leegyszerűsítve, Ön hő veszteség nélkül engedheti be a fényt garázsába, csarnokába, megspórolva ezzel a világítás költségét a nappali órákban. Másodlagos szempont, hogy a szemmagasságba helyezett bevilágítóval, Ön figyelemmel kísérheti a kapu túloldalán lévő környezetet annak nyitása nélkül.


Ipari és lakossági bevilágítóink
ablakain kétféle változatban, víztiszta akril és üvegbetéttel érhetők el. Ipari ablakkereteink fekete, míg lakossági kereteink fehér és színezett változatban is kaphatóak. 


Személybejáróink
Személybejáróink beszerelésének lehetőségével Önnek nem szükséges naponta több alkalommal felnyitni garázskapuját, ugyanis ezek a szerkezetek a kapu paneljainak síkjába kerülnek beépítésre. Biztonsági okokból kifelé nyíló, balos, vagy jobbos változatban kaphatóak. Szintén rendelhet kiegészítőként bevilágítót illetve alacsony, vagy magasabb küszöbállást. Az Ön kapujának tökéletes működéséről kollégáink a kapuba építés során személyesen gondoskodnak és a lemodellezés során több kapu-pozícióban is megtörténik az ellenőrzés.

Galéria