SBI-Pannon Kft.

DESIGN mennyezeti szekcionált garázskapuk

Leírás

Motívumok az Ön igényei szerint


MENNYEZETI DESIGN SZEKCIONÁLT KAPU

 

Aki házat épít vagy felújít, saját magát teljesíti ki házában.

A garázskapu designja egyben kézjegyünket is jelenti.

Éppen ezért érvényes az Ön Normstahl kapujára is: "Motívumok az Ön igényei szerint". Az unalmasnak tűnő, egymásra hasonlító kapu design helyett a különböző motívumok széles választékából választhat.

 

 

Maximális biztonság

A Superior+ 42 egyedülállóan biztonságos. Immár 60 esztendeje, hogy a Normstahl mindig egy gondolattal előrébb jár, mint a többiek. Legjobb példa erre a Normstahl koncepciója az Ön személyes biztonságát illetően: mert a Superior+ 42 az egyetlen garázsajtó a piacon, mely zárt futósíneken és tokban mozdul el egy beépített belső húzórendszer segítségével. Az ujjbecsípődés elleni védelem még a gyermekek ujjacskáinak bekerülését is megakadályozza a panelek közé.
Nálunk a biztonság elsőrangú szempont. A Normstahl-garázsajtók megfelelnek valamennyi vonatkozó EU-szabvány előírásainak, valamint TÜV-vizsgával is rendelkeznek.
Az intelligens elektronika már a legcsekélyebb ellenállás esetén is leállítja a kapu bezáródását.

 

Szilárd felépítés

A Superior+ 42 Design elemeinek a vastagsága 42 mm. Ez ebben az árkategóriában kiemelkedő adottság. A Superior+ 42 Design így nemcsak stabil szerkezetű, de kiválóan szigetel is. A vastag szigetelőréteg gondoskodik a hideg és a hőség elleni izolációról, biztosítja az állandó belső hőmérsékletet, és ezzel energiát takarít meg. Ebből adódik a beépített kapuknál kiválónak számító, 1,00 W/m2K érték hőátbocsájtási együttható. A Superior+ 42 Design panel 110 százalékkal vastagabb szigeteléssel és 80 százalékkal jobb hőátbocsájtási együtthatóval rendelkezik, mint a kategóriájába tartozó 20 mm vastag panelek.
A padlószint tömítése egyszerre szolgálja az időjárás elleni védelmet és a szellőzést. Attól függően, hogy a belső rész szellőzőnyílásait kinyitjuk vagy lezárjuk. Különleges biztonsági óvintézkedés a küszöb belsejében kialakított csatlakozási lehetőség az optikai érzékelő beépítésére. Ez minden akadályt érzékel, és a kapu csukódását azonnal leállítja.

 

Helykihasználás

Minimális felső- és oldalsó helyigényének hála (szemöldökszükséglet mindössze 120 mm, oldalirányú helyszükséglet 80 mm) a garázsban a helykihasználás optimális. Az automata kapu hajtóműve annyira nyitja ki a kaput, hogy ne legyen magasságveszteség.

 

Egyszerű felszerelés

Az átgondolt konstrukció segít: összeállítása és felszerelése gyors és egyszerű, így a Superior+ 42 Design megkönnyíti a dolgát a szakembereknek és laikusnak egyaránt.


Egyedi stílus

Az egyedi „Satin” felület, valamint az elegáns mintázatok biztosítják, hogy ez a kapu igazán tökéletes látvány legyen.
A 10 standard alapszín mellett csaknem bármely más szín elkészíthető. A lakkozás megrendelhető valamennyi RAL- és NCS –színben (kivéve a gyöngyházhatású és a világító színeket). Mint minden Normstahl kaput, a Superior+ 42 Design-t is végleges, felületkezelt állapotban szállítjuk.

Galéria