SBI-Pannon Kft.

SEAT S-15 tip. műanyagházas radiális ventilátor 0,25 kW, 1400/perc, 3 fázisú normál motorral

Termékadatok

THS010105

db

1

Leírás

SEAT S-15 tip. műanyagházas radiális ventilátor 0,25 kW, 1400/perc, 3 fázisú normál motorral

Műszaki ismertető

A SEAT ventilátorok üvegszálas polipropilénből készülnek, fröccsöntési technikával.
Az üvegszálas polipropilén egyrészt kiváló vegyszerállósági és mechanikai tulajdonságokkal rendelkezik, továbbá a hőállósága a PVC 40 ºC-ával szemben 95 ºC. Az alapanyag egyúttal UV-stabilizált, ezért kültéren is károsodás nélkül alkalmazható.
A ventilátorok optimális légtechnikai jellemzőit, számítógépes tervezés eredményezi.

A szerkezeti alapelemek: a ventilátorház, a járókerék, a szívócsonk, a nagyfokú pontosságot biztosító fröccsöntési eljárással készülnek. Így a résveszteségek minimálisak, illetve a légszállítási hatásfok magas. Ez a korszerű és hatékony technológia egyúttal lehetőséget ad a termékek alacsony áron való gyártására is.
A SEAT ventilátorok teljesen zárt rendszerűek, melyekből semmiféle gáz, vagy gőz nem jöhet ki. A járókerék tengelyénél nincs hátsó kifúvás, mivel a ventilátorház vegyszerálló tömítéssel van rácsavarozva a peremes villanymotor homlok részére. Az átgondolt konstrukció eredményeként a szállított korrozív közeg csak korrózióálló műanyaggal érintkezhet.

Meghajtó villanymotorok:
A SEAT ventilátorok teljeskörűen normál vagy robbanásbiztos villanymotorral egyaránt szerelhetők.

Házállások:
Az S-típusjelű radiális ventilátorok jobbos és balos kivitelben készülnek (jelölési pozició: 14=balos, 6=jobbos). A ventilátorház 45º -onként elforgatható.