SBI-Pannon Kft.

GBD EC 500 A GigaBox radálventilátor EC-kivitel *K

Letölthető dokumentumok:

Termékadatok

KBH00005818

db

1

973.215,-Ft+ÁFA (1.235.983,-Ft)

Leírás

GBD EC 500 A HELIOS GigaBox radálventilátor, EC-kivitel3-PH 380-480V 50/60Hz szabályozható

https://heliosselect.de/cms/front_content.php?idart=21&idcat=17&artnr=5818

Energiatakarékos, kocka alakú szellőztető doboz szívó- és nyomó oldali cső keresztmetszetű csatlakozó csonkokkal, mellékelt flexibilis összekötő mandzsettával a testhang átvitel ellen. A kifúvás áthelyezhető a beépítési igényeknek megfelelően. Egyszerűen pozícionálható az emelőszemek segítségével.

Önhordó keretház konstrukció alumíniumprofilból, kettősfalú, 20mm vastag hő- és hangszigetelésű (nem éghető ásványgyapot) horganyzott acél oldalpanelekkel. A paneleket különféle tartozékokkal (esővédő rács, kondenztálca) ki lehet cserélni. További rendelhető tartozékok a fali konzol és esővédő fedél, amivel tetszőlegesen akár a szabadban is elhelyezhető a gép.

Nagyteljesítményű radiális járókerék, hátrahajló alumínium lapátozással, közvetlen meghajtással. Rezgésmentes járás, DIN ISO 1940 T.1 szerint G 6.3 dinamikusan kiegyensúlyozva a motorral együtt.

Energiatakarékos, fordulatszám szabályozható külső forgórészes EC motor, IP 54 védettséggel. Golyóscsapágyazott, rádiózavar- és karbantartásmentes. Integrált elektronikus hőmérséklet felügyelettel a motor és a vezérlés számára. Fokozatmentes szabályozás potenciométerrel vagy univerzális szabályozóval. Csatlakozás a kivezetett kábel végén elhelyezett szériatartozék bekötődobozban (IP54).