SBI-Pannon Kft.

SKRD EC 500/80/50 A Hangcsillapított csatornaventlátor EC-kivitel *K

Termékadatok

KBH00008299

-

1

1.526.350,-Ft+ÁFA (1.938.465,-Ft)

Leírás

SKRD EC 500/80/50 A tip. Helios Hangcsillapított csatornaventlátor EC-kivitel

https://heliosselect.de/cms/front_content.php?idart=21&idcat=17&artnr=8299

Radiális EC-hajtású hangcsillapított csatorna ventilátor, hátrahajló lapátozással, közvetlenül a légcsatorna hálózatba építhető, kihajtható ventilátoregységgel.

A ház anyaga horganyzott acéllemez, belül 50 mm vastag ásványgyapot hangcsillapítással, kétoldali szabvány légcsatorna karimacsatlakozással, helytakarékos kivitel, a motor-járókerék egység karbantartáshoz kihajtható.

Nagy teljesítményű radiális járókerék hátrafelé hajló horganyzott alumínium lapátozással. Rezgésmentes futás a dinamikus kiegyensúlyozásnak köszönhetően. Aerodinamikailag optimalizált, beszívókúpos kialakítás.

Meghajtás energiatakarékos, szabályozható fordulatszámú EC külső rotoros motorral, amely IP44-es védettséggel és maximális hatékonysággal rendelkezik. Karbantartás mentes, rádiózavart nem okoz, golyóscsapágyas. Integrált elektronikus hőmérséklet-felügyelet az EC motorhoz és elektronikához. Az alapfelszereltség része egy belső potenciométer, amellyel a min és a maximális fodulat között tetszőleges fordulatszámot beállíthat. Egy külső potenciométerrel vagy jellel fokozatmentesen fordulatszám-szabályozható, (pl. EUR-EC vezérlőrendszerrel). Csatlakozás a kivezetett kábelre szerelt szabványos csatlakozódobozon (IP54).