SBI-Pannon Kft.

SOMMER twist AM szárnyaskapu meghajtás

Termékadatok

HCKSMA3735V017

db

1

390.000,-Ft+ÁFA (495.300,-Ft)

Kosárba

Leírás

SOMMER twist AM szárnyaskapu meghajtás

 

Max. 2,5 m széles és max. 250 kg tömegű kapuszárnyakkal rendelkező nyílókapukhoz

 

A különösen nagy oszlopokkal rendelkező kapuk esetén a twist AM a legjobb választás, amely egyszerű szerelést biztosít.

 

Termékelőnyök

 

Védelem az Ön és szerettei számára
A vezérléstechnika az EN 12445 szabványnak megfelelően, elektronikus motorfelügyelettel (LFT) ellenőrzi a záróerőket. Folyamatosan ellenőrzött és betanított erőértékek, a vezérlés felismeri és kiegyenlíti a környezeti változásokat is (hőmérséklet, a kapu mechanikai kopása, fagy, jég).
Minden helyzetben optimális biztonságot nyújt a személyek és a járművek számára. Ezenkívül a SOMMER kiegészítő biztonsági tartozékokat is kínál. (Fénysorompó, biztonsági érintkezőléc stb.)

Biztonság a kódolt rádiórendszernek köszönhetően
A SOMloq2 kétirányú rádiórendszer két irányba küldi a rádiójeleket. Így az adó visszajelzést kap az elküldött parancsról vagy a kapu pozíciójáról. Az ugrókód 128 bites kódolású.

Áramkimaradás – mi van ilyenkor?
Azért, hogy áramkimaradás esetén is ki lehessen nyitni a kaput, a mechanikus vészreteszelés kioldás kézileg, a hozzá tartozó kulccsal hozható működésbe. A reteszoldás még a meghajtásra gyakorolt erős leszorító nyomás esetén is csekély erőkifejtéssel kioldható, így Ön bejuthat az udvarba.

Kiegészítő tartozékok egyszerű utólagos felszerelése
A moduláris elvnek köszönhetően a kiegészítő tartozékok bármikor gyorsan és egyszerűen beszerelhetők.
A 8k2 biztonsági érintkezőléc csatlakozási lehetőségét az alapkivitelű vezérlés már eleve tartalmazza.
A meglévő multifunkciós relével külső készülékek (pl. udvari világítás) csatlakoztathatók és vezérelhetők. A meghajtás kényelmi és biztonsági funkciói megváltozott igények esetén akár későbbi időpontban is bővíthetők.

Kényelem áramkimaradás esetén
Áramkimaradás esetén a meghajtás szünetmentes áramellátása az opcionális akkucsomagról biztosítható. Így Ön éjszaka vagy rossz időjárási körülmények között is kényelmesen és biztonságosan az autójában maradhat.

Funkciók, melyek könnyebbé teszik a mindennapokat
A járóajtó funkció akkor használható, ha csak a kapu egyik szárnyát kell kinyitni, pl. amikor kerékpárral szeretne bejutni az udvarba. Ezáltal nincs szükség további kertajtóra, és teljes szélességében kihasználhatja a bejáratot.
Az automatikus záródással biztos lehet abban, hogy a kapu mindig bezáródik Ön után. A fénysorompón történő áthaladást követően a kapu a beállított idő letelte után magától visszacsukódik.
A meghajtás a figyelmeztető lámpával jelzi, szükség van-e a kapu karbantartására, és ha igen, mikor. Ez jelentős mértékben növeli a kapu és a meghajtás élettartamát.

Pénzt takarít meg, és kíméli a környezetet
Az energiatakarékos meghajtás < 0,5 W-os készenléti áramfelvétele mindössze 1,80 € áramköltséget jelent éves szinten. Ezáltal nem csak költséghatékony, de rendkívül környezetbarát is.

Hosszú élettartam a kíméletes lágymenetnek köszönhetően
A lágymenet „Nyitás” és „Zárás” üzemmódban kíméli a kaput és a meghajtást. Röviddel a kapu véghelyzetei előtt csökken a sebesség, ami kíméli a mechanikát és ezáltal növeli a élettartamot. Nincsenek zavaró csukódási zajok.

 

Kiegészítő modulok

Kiegészítő moduljainkkal saját, opcionális funkciókkal, értéknövelő eszközökkel bővítheti rendszerét. A moduláris rendszerfelépítésnek köszönhetően a SOMMER twist AM a „Plug and Play” elv alapján számos kiegészítő tartozékkal bővíthető. Minden tartozék alkatrész könnyen felszerelhető, mivel a dugaszolóhelyek színekkel vannak jelölve, és pontosan feliratozottak.

 

  Műszaki adatok
 

Megnevezés twist AM
Hőmérséklet-tartomány -25 °C-tól +65 °C-ig
Csatlakozástervezés 230 V/50 Hz
Max. forgatónyomaték 120 Nm
Bekapcsolási időtartam S3 után %-ban 15%
Nyitási idő (90°) kb. 15 – 30 s
Max. nyitási szög 130°

 


Kapcsolódó termékek

  Memo

Memo

Eladási ár:9.500,-Ft+ÁFA (12.065,-Ft)
  Akku csomag Twist UG és AM hajtóművekhez

Akku csomag Twist UG és AM hajtóművekhez

Eladási ár:37.000,-Ft+ÁFA (46.990,-Ft)
  Bekötővezeték akku csomaghoz

Bekötővezeték akku csomaghoz

Eladási ár:5.000,-Ft+ÁFA (6.350,-Ft)
  Botantenna

Botantenna

Eladási ár:18.000,-Ft+ÁFA (22.860,-Ft)