SBI-Pannon Kft.

Nilfisk VP300 HEPA EU2

Termékadatok

KVN41600871

db

1

97.097,-Ft+ÁFA (123.313,-Ft)

Kosárba

Leírás

A VP300 HEPA a legújabb tagja a VP 300 sorozatnak az általános használatú porszívók közül, mely alkalmas a könnyen vagy közepesen szennyezett felületek mindennapi tisztításra, úgymint irodák, hotelszobák, kiskereskedelmi üzletek.

 

 

A VP300 HEPA egyedülálló tulajdonsága, hogy az erős szűrést kombinálták a 800-900W-os motor tisztítási kapacitásával. A HEPA szűrő biztosítja a levegő magasabb minőségű fenntartását a tisztított környezeten belül, valamint a 800-900W-os motor kivételes és hatékony tisztítási teljesítményt nyújt. A VP300 HEPA könnyű használatot, valamint olyan jellemzőket, mint tartozéktároló, elektromos kábeltartó és eszközkitámasztó foglal magában. Továbbá egy ergonomikus kar képessé teszi a felhasználót, hogy egy kézben vigye az egész porszívót. Mindössze 50 db(A)-s zajszintjével, alkalmas irodák, recepciós terek, kórházak és egyéb zajérzékeny területek napközbeni takarítására, ez a minimális zajszint kevésbé zavarja takarítás közben a területen dolgozó személyeket.

 

 - Hitelesített HEPA szűrő
 - Levehető, narancssárga kábel a biztonságért és a könnyű karbantartásért
 - A saját osztályában a legjobb töltéskapacitással bír, ami azt jelenti, hogy kevesebb        időt kell töltenünk a porzsák cseréjével
 - A mindössze 5,3 kg súly könnyűvé teszi az egyik helyről a másikra történő             mozgatását
  -50 dB(A)-s alacsony zajszint teszi alkalmassá a gépet a napközbeni takarításra
Tartozék-és elektromos kábeltartó, a gép hátsó részén eszköztároló