SBI-Pannon Kft.

Nilfisk MC 3C 150/660 Kompakt hideg vizes magasnyomású mosó - külső vegyszer kijuttatással

Termékadatok

KVW107146376

db

1

348.327,-Ft+ÁFA (442.375,-Ft)

Kosárba

Leírás

Nilfisk MC 3C 150/660 Kompakt hideg vizes magasnyomású mosó - külső vegyszer kijuttatással

Az MC 3C könnyű, általános tisztítási feladatokra fejlesztették ki, ideális kereskedőknek, kisebb építőipari cégeknek, hasznos berendezés garázsokban, valamint a mezőgazdasági iparban.
A sorozat gépeit 2800 rpm motorszivattyúval szerelték fel, rozsdamentes acél dugattyúkkal, alacsony és közepes intenzitású tisztítási feladatokra tervezve.

Az MC 3C két új, és igencsak felhasználóbarát jellemzőjének köszönhetően könnyebben használhatóvá és érthetőbbé váltak a gépek.

    speciális tartó a szórópisztolynak: a leginkább sérülékeny része a magasnyomású mosónak a szórópisztoly, ami a helytelen tárolásnak tudható be. Hogy orvosoljuk ezt a problémát, az MC sorozat gépeit egy innovatív szórópisztoly tartóval szereltük fel, mely megvédi a pisztolyt attól, hogy a nem megfelelő tárolás következtében eltörjön.
    kifordítható elektromos kábeltartó: egy hasznos újítás, melyet már más termékeink esetében is bevezettünk. Az elektromos kábel könnyedén le- és feltekerhető, ezért a gép tárolásakor, vagy amikor a gépet elővesszük, kisebb lesz az esély a kábel összetekeredésére.

A tervezéskor kulcsfontosságú tényezőként szerepelt a gép üzemeltetési költségeinek csökkentése. Az új MC sorozat átlagosan 15%-al növeli a magasnyomású mosó tisztítási hatékonyságát. A külső tisztítószer adagoló rendszernek és a megnövelt üzemi nyomásnak köszönhetően a takarítási időt akár 15%-al is csökkenthető– mely a munkaerő, víz és elektromos áram csökkenését is eredményezi egyben.

A motorhoz és a szivattyúhoz való hozzáférést könnyítve a karbantartási költség is csökkent, mely szintén célunk volt a gép újratervezésekor. A beépített olajtartály és a töltési/leeresztési rendszer a kezelő számára is lehetővé tesz olyan alap karbantartási munkálatokat, mint például az olajszint ellenőrzés. A géphez való könnyű hozzáférhetőség koncepcióját követve ténylegesen időt és pénzt spórolhatunk meg.

        2800 rpm fordulatszámú, magas minőségű szivattyú
        réz hengerfej és három, nemesacél bevonatú dugattyú
        nyomásvezérlő rendszer
        beépített olajtartály, olajszint ellenőrzővel, töltési/leeresztési funkcióval
        a szivattyúhoz való könnyű hozzáférhetőség
        innovatív pisztolytartó, mely megvédi a szórópisztolyt az esetleges sérülésektől, szállítástól
        kifordítható elektromos kábeltartó, a kábel könnyű fel/letekeréséhez
        robosztus dizájn, nagyobb, mint 250 mm-es kerekekkel, mely biztosítja a gép durvább felületeken, lépcsőn való szállításhoz
        alumínium emelőkar

 

Galéria