SBI-Pannon Kft.

GBD EC 450 T120 120 fokig hőálló GigaBox radálventlátor EC-motorral *

Letölthető dokumentumok:

Termékadatok

KBH00006476

db

1

1.284.270,-Ft+ÁFA (1.631.023,-Ft)

Leírás

GBD EC 450 T120 tip. GigaBox radiálventilátor 120°C hőtűréssel EC motorra1 3~, 380-480V, 50Hz, szabályozható


Kocka alakú szellőztető-doboz, szívó- és nyomóoldali veszteségmentes csőcsatlakozással, (120°-os hőmérséklettartományig). Több beépítési variáció lehetséges. A motor a légáramon kívül helyezkedik el, így képes magas üzemi hőmérsékletű levegő áramoltatására. Kondenzkivezetéssel. Ideális nagykonyhák, illetve számos gyártási folyamat számára. Egyszerű pozicionálás, szabványos daruk segítségével.

Önhordó keretház konstrukció alumíniumprofilból, kettősfalú, 20mm vastag hő- és hangszigetelésű (nem éghető ásványgyapot) horganyzott acél oldalpanelekkel. A paneleket különféle tartozékokkal (esővédő rács, kondenztálca) ki lehet cserélni. További rendelhető tartozékok a fali konzol és esővédő fedél, amivel tetszőlegesen akár a szabadban is elhelyezhető a gép.

Nagyteljesítményű radiális járókerék, hátrahajló alumínium lapátozással, közvetlen meghajtással. Rezgésmentes járás, DIN ISO 1940 T.1 szerint G 6.3 dinamikusan kiegyensúlyozva a motorral együtt.

Meghajtás energiatakarékos, zárt építésű, a légáramon kívül elhelyezkedő, fordulatszám állítható, magas hatásfokú, belső forgórészes EC motorral. Védelem IP 54, karbantartás és rádiózavar mentes, golyóscsapágyazott, integrált elektronikus hőmérsékletfelügylettel a motor és a vezérlés számára. Fokozatmentes fordulatszám változtatás potenciométerrel vagy EUR-EC szabályozóval. A hálózati csatlakozás és a vezérlés bekötése közvetlenül a vezérlőn.