SBI-Pannon Kft.

Nilfisk Quick morzsa porszívó 20V

Termékadatok

KVN128390016

db

1

41.700,-Ft+ÁFA (52.959,-Ft)

Kosárba

Leírás

Nilfisk Quick morzsa porszívó 20V

A Nilfisk Quick a leggyorsabb és legkönnyebb módja a kisebb mértékű szennyeződések gyors feltakarításának. Kis mérete tökéletesen alkalmazkodik a környezetéhez, bármilyen zugban rejlő piszokkal megküzd. Akár 15perces folyamatos működésre is képes, ami altat tökéletesen eltűnteti a könnyebb szennyeződéseket. A Nilfisk Quick kézi porszívó tökéletes partner a lakás tisztántartásához.

A kis szennyeződések könnyed kezelésére készült új Nilfisk Quick Cleaner otthoni takarítás leggyorsabb módja. Vezeték nélküli, könnyű és hordozható Quick Clean kéznél van azokban a napokban, amikor a ház tisztán tartása állandó csatának tűnik. Kis mérete lehetővé teszi a szűk helyeken történő tisztítást. Az asztallábak körül, a bútorok alatt vagy akár a bútorok mögött - a Quick Cleaner bárhová eljuthat.

Egy töltéssel akár 15 percig is hatékony tisztítás érhető el, a kényelmes akkumulátorjelző pedig mutatja, mikor szükséges újratölteni.

A Quick három típusban kapható: 20Vmax, 28Vmax és 36Vmax. Három tartozékot tartalmaz: kombinált résszívó és kefe, kárpittisztító és állítható kefés fej. A szennyeződés és a por eltávolításához nem szükséges nagy mértékű vákuum. Elég kicsi készülék ahhoz, hogy gyakorlatilag bárhol tárolható legyen. Nagyszerű háziállatok vagy kisgyermekek mellé. Akár 0,6 liter szennyeződést vagy port képes felszívni.

        Tökéletes kisebb feladatokhoz - kicsi, könnyű, szűk helyekhez kiválóan alkalmas
        Hosszú üzemidő - akár 15perc és 0,6literes tartály, elegendő erő és kapacitás a kisebb, gyors takarításhoz
        Nilfisk minőség – Gyors tisztításhoz fejlesztve, könnyű működtetés és karbantartás
        Az Ön igényeihez - Elérhető 3 típusban (20Vmax, 28Vmax és 36Vmax)