SBI-Pannon Kft.

Nilfisk Multi II 30 T Inox VSC

Termékadatok

KVW18451553

db

1

82.838,-Ft+ÁFA (105.204,-Ft)

Kosárba

Leírás

Nilfisk Multi II 30 T Inox VSC száraz-nedves porszívó kompakt kivitelben.
A Multi II az egyik legjobb társ a "csináld magad" típusú emberek számára a házkörüli munkák során. Jó választás lehet második számú porszívónak is, akár beltéri, akár kültéri száraz-nedves takarítás az aktuális feladat. Nagyméretű tartályának köszönhetően nagyobb munkák elvégzésére, nagyobb mennyiségű szennyeződés felszívására is ideális A Multi II - második generációs sokoldalú porszívó - szűrőtelítettség visszajelzővel. Figyelmeztet, hogy a szívási teljesítmény esik, ideje szűrőt tisztítani vagy cserélni. A Multi II Push&Clean szűrőtisztító automatikát is kínál. Ez a funkció félautomata módja a szűrőtisztításnak ellenirányú légáramoltatáson keresztül. Ennek a két funkciónak a kombinációja igazán egyedivé teszi a Multi II-t. Ezek a jellemzők folyamatosan magas teljesítményt biztosítanak. Szűrőtelítettség visszajelzés Push&Clean félautomata szűrőtisztító technológia Strapabíró berendezés, hosszú élettartamú, 1400 wattos motorral Kiemelkedő szívóteljesítmény Fújó funkció 30 literes tartály, ideális tárolókapacitással.

A Multi II - második generációs sokoldalú porszívó - szűrőtelítettség visszajelzővel. Figyelmeztet, hogy a szívási teljesítmény esik, ideje szűrőt tisztítani vagy cserélni.

A Multi II Push&Clean szűrőtisztító automatikát is kínál. Ez a funkció félautomata módja a szűrőtisztításnak ellenirányú légáramoltatáson keresztül.

Ennek a két funkciónak a kombinációja igazán egyedivé teszi a Multi II-t. Ezek a jellemzők folyamatosan magas teljesítményt biztosítanak.

        Szűrőtelítettség visszajelzés
        Push&Clean félautomata szűrőtisztító technológia
        Strapabíró berendezés, hosszú élettartamú, 1400 wattos motorral
        Kiemelkedő szívóteljesítmény
        Fújó funkció
        30 literes tartály, ideális tárolókapacitással
        Polypropylén tartály a könnyű tisztántarthatóság érdekében
        Változtatható szívóerő-szabályzóval ellátott, rozsdamentes tartállyal ellátott változatban is
        SoftStart a hosszú élettartamért