SBI-Pannon Kft.

Taski Steam SDV8 gőztisztító folyamatos 8 bar nyomással

Termékadatok

JD-7524813

db

1

2.114.755,-Ft+ÁFA (2.685.739,-Ft)

Leírás

Taski Steam SDV8 gőztisztító folyamatos 8 bar nyomással.

Jellemzők:
• Folyamatos töltés mosószerrel
• Kompakt
• Erős 8 bár
• Beépített vákuum

Folyamatos töltés mosószerrel
Ez a gép folyamatos töltésű kazán funkcióval rendelkezik, biztonságosabb a kezelő számára és kevesebb üzemidőt vár a kazán felmelegedésére. A hosszabb futási idő magasabb termelékenységet biztosít. A mosószer lehetővé teszi a zsír és a szennyeződés gyors eltávolítását. A rágógumi eltávolítható, ha a Diversey megfelelő rágógumi eltávolító termékével együtt használják.

Kompakt
Erőteljes, robusztus és multifunkcionális, de mégis kompakt, könnyen mozgatható és szállítható, nagy hátsó kerekekkel és elöl zárható görgőkkel rendelkezik. A gép hátulján szállított és tárolt teljes tartozékcsalád.

Erős 8 bar nyomás
Erős 8 bar gép, beépített vákuummal és mosószerrel, amely a legnehezebb tisztítási feladatokat is könnyedén elvégzi. Megoldásszolgáltató a legnagyobb kihívást jelentő területek mélytisztításához, beleértve a rágógumi eltávolítását is.

Integrált vákuumban
A vákuumberendezéssel a felületek gyakorlatilag szárazon maradnak, és lehetővé teszik az eljárás gyors tisztítását, ezzel csökkentve az időt. A 12 literes kollekció
tartály megduplázódhat vészhelyzetben, mivel nedves felszedés maximalizálja a gép jellemzőit és kevesebb tárhelyet igényel.