SBI-Pannon Kft.

SEAT RU-25 tip. műanyagházas radiális ventilátor 0,37 kW, 1400/perc, 3 fázisú normál motorral

Termékadatok

THS0101950

db

1

Leírás

SEAT RU-25 tip. műanyagházas radiális ventilátor 0,37 kW, 1400/perc, 3 fázisú normál motorral

Ezen tetőventilátorok abszolút újdonságként jelentkeznek a piacon, az alkalmazásuk egyre növekszik.
Elõnye a kiváló szivóteljesitmény, korrózióálló és egyben idõjárásálló is. A motor védve van az időjárás hatásaitól, robbanásbiztos és normál kivitelben is.

Műszaki ismertető
A SEAT ventilátorok üvegszálas polipropilénből készülnek, fröccsöntési technikával.
Az üvegszálas polipropilén egyrészt kiváló vegyszerállósági és mechanikai tulajdonságokkal rendelkezik, továbbá a hőállósága a PVC 40 ºC-ával szemben 95 ºC. Az alapanyag egyúttal UV-stabilizált, ezért kültéren is károsodás nélkül alkalmazható.
A ventilátorok optimális légtechnikai jellemzőit, számítógépes tervezés eredményezi.

A szerkezeti alapelemek: a ventilátorház, a járókerék, a szívócsonk, a nagyfokú pontosságot biztosító fröccsöntési eljárással készülnek. Így a résveszteségek minimálisak, illetve a légszállítási hatásfok magas. Ez a korszerű és hatékony technológia egyúttal lehetőséget ad a termékek alacsony áron való gyártására is.
A SEAT ventilátorok teljesen zárt rendszerűek, melyekből semmiféle gáz, vagy gőz nem jöhet ki. A járókerék tengelyénél nincs hátsó kifúvás, mivel a ventilátorház vegyszerálló tömítéssel van rácsavarozva a peremes villanymotor homlok részére. Az átgondolt konstrukció eredményeként a szállított korrozív közeg csak korrózióálló műanyaggal érintkezhet.

Meghajtó villanymotorok:
A SEAT ventilátorok teljeskörűen normál vagy robbanásbiztos villanymotorral egyaránt szerelhetők.