SBI-Pannon Kft.

Purell 9661 Advanced kézfertőtlenítő gél, 100ml.

Termékadatok

GJ-9661

flakon

1

628,-Ft+ÁFA (798,-Ft)

Kosárba

Leírás

Purell 9661 Advanced kézfertőtlenítő gél, 100ml.

PURELL Advanced kézfertőtlenítő gél tökéletes megoldást jelent utazások alkalmával, bevásárlások után, vagy autóban az egyszerű és gyors kézfertőtlenítés elvégzésére. Kényelmesen elfér a táskákban, de akár irodákban is jó szolgálatot tesz a megbetegedések megelőzésében.
A PURELL kézfertőtlenítő gél kifejezetten egészségügyi alkalmazásra készült, ezért nagyon széles hatásspektrummal bír: tuberkolocid, virucid, baktericid és fungicid.
Az óriási sikerre való tekintettel a lakosság számára is elérhetővé tették kisebb kiszerelésekben. A tudományos díjjal jutalmazott PURELL Advanced kézfertőtlenítő nem hasonlítható össze a piacon kapható egyéb kézfertőtlenítő termékekkel számos kiváló tulajdonsága véget. Egyedi specifikációja, hogy tényleg nem szárítja a bőrt 70% etilalkohol tartalma ellenére, sőt a bőr hidratáltabbá válik a használat során. Illetőleg másik előnye, hogy nem lesz ragacsos érzetünk. A gél állagnak köszönhetően nem folyik ki az ujjak között. Purell 9661 Advanced kézfertőtlenítő gél, 100ml flakon 24db/karton Higiénikus kézdörzs, amely nagyon jól használható és klinikailag bizonyítottan fenntartja a bőr egészségét. A baktériumok 99,9% eltávolítja.