SBI-Pannon Kft.

Z45i tip. ALLAWAY központi porszívó PowerControl&RadioControl

Termékadatok

ALL82531

db

1

498.300,-Ft+ÁFA (632.841,-Ft)

Leírás

Z45i tip. ALLAWAY központi porszívó PowerControl&RadioControl

Okos választás otthonába
Új Z és X sorozatú központi porszívók: modern és funkcionális dizájn kortárs otthonokba.

A termékcsalád innovatív megoldásai minden eddiginél egyszerűbbé és kényelmesebbé teszik a telepítést, karbantartást, a portartály ürítését és különösen a tisztítást.
Az új Allaway központi egységek a minőséget, a dizájnt és az intelligens funkciókat ötvözik. Ha az Allaway központi porszívót választja otthonába, környezetbarát és okos döntést hoz. Különös figyelmet fordítottak minden részletre, mind a megjelenés, mind a funkció tekintetében.

Forradalmi rögzítés
A központi porszívók fali konzollal egyszerűen a falra rögzíthetők. A konzol mindkét módon felszerelhető. Amikor a konzol fel van szerelve, a központi egység az új pattintható rögzítés segítségével stabilan felszerelhető a konzolra, és beépíthető a befúvó- és kipufogócsövek.

Integrált fali bemenet
Az elülső fali bemenet lehetővé teszi a porszívó használatát a központi egység beépítési terében, ami kibővíti a porszívó használatának területeit és helyeit.
(Z sorozatú modellek)

Porzsákkal vagy anélkül
Ha porzsákot használ a portartályban, a tartály ürítése tisztább és higiénikusabb lesz. Minden modellhez tartozékként kapható.

Nagy és tágas portartály gyors rögzítő funkcióval
A részletorientált kialakítás például a portartály ürítésének egyszerű módjában látható. A masszív fogantyúk és a tartály tetszőleges helyzetben történő felszerelése megkönnyíti a tartály ürítését.
(Z sorozatú modellek)

Z45i tip. ALLAWAY központi porszívó jellemzői:

Bluetooth kapcsolattal közvetlenül a központi egységtől kapja meg a naprakész adatokat.

A naptár azt is megmutatja, mikor és mennyit porszívózott fel, és mennyi energiát fogyasztott.

Az alkalmazás információkat jelenít meg az eszköz karbantartásáról; amikor a szűrőt cserélni kell, a portartályt ki kell üríteni és egyéb lehetséges karbantartási intézkedéseket kell végrehajtani.

Tisztítási tippeket, valamint a termékekkel és használatukkal kapcsolatos legfrissebb információkat is kap.

A termékben újrahasznosított műanyagot használnak.

Új okos fogantyú
Az intelligens fogantyú* vezeték nélkül kommunikál a központi egységgel. A központi egység egyszerűen és közvetlenül az intelligens fogantyúról indítható. Ötfokozatú teljesítményszabályozással is rendelkezik, ami nagyon kényelmessé teszi a porszívózást. A fogantyú emlékezteti Önt, hogy mikor kell kiüríteni a központi egység portartályát, ki kell cserélni a szűrőt vagy más karbantartást kell végezni a porszívón.

A központi egység bekötése az épületgépészetbe
A Z45i központi porszívó csatlakoztatható otthoni automatizálási vagy szellőzőrendszeréhez. A központi egység modbus-RTU interfészt biztosít az automatizálási rendszerek számára. Ezen az interfészen keresztül továbbíthatók a gép működésére vonatkozó információk, a szűrőcsere szükségessége, a portartály ürítése, valamint az esetleges működési zavarok és karbantartási igények. A porszívó működési adatai továbbíthatók a szellőztető rendszerbe, amely automatikusan be tudja állítani a levegő áramlását, amikor Ön porszívózik.

Műszaki adatok:
Csővezeték max. hossza: 45 m
Tápfeszültség V-50 Hz: 207-244 V
Elektromos teljesítmény max. 1600 W
Air power max. 680 W
Zajszint 64 dB + 2 dB (az IEC 60704 szabvány szerint)
Portartály: 20 liter
Szélesség: 345 mm
Magasság:780 mm
Súly: 9 kg

Főbb jellemzők:

erősített motorház
beépített fali csatlakozó aljzat
porzsák opció
lágy indítás
rádió elenőrzés
okos alkalmazás
360 fokban elforgatható portartály
otthoni automatizálás
túlmelegedés elleni védelem
visszacsapó szelep
túltöltés elleni védelem
freccsenő víz ellen védett

Galéria