SBI-Pannon Kft.

ALLAWAY központi porszívó rendszer

Letölthető dokumentumok:

Leírás

Műszaki követelmények


1. A központi egységek legyenek optimálisan kis méretűek, tartósak, robusztusak jó hatásfokúak, önvédelmi rendszerekkel felszereltek, ürítés és szűrőcsere szempontjából igényesek, átgondoltak.

2. A beépített csővezetékrendszer legyen optimális keresztmetszetű szerelés és anyagszállítás szempontjából, könnyen és biztonságosan szerelhető, ütés- és kopásálló, légtömör, kis ellenállású. Belső felülete legyen áramlási irányban ütközés- és kiszögelés mentes.

3. A fali aljzatok, illetve a szemétlapát adapterek legyenek jól, univerzálisan szerelhetők, esztétikusak, robusztusak és tartósan tömörek.

4. S végezetül a takarítókészletek legyenek tartósak,robusztusak, de könnyűek, hatékonyak, jól tárolhatóak, praktikusan kezelhetőek, a kopó alkatrészek könnyen cserélhetők.

Az ALLAWAY központi porszívó rendszer tartalmazza a központi egységet, csöveket és a tisztító egységet.
Porszívózáshoz a flexibilis gégecsövet és a fejeket kell használni.
A felszívott por és szemét a ház szerkezetében kialakított csőhálózaton keresztül jut el a központi egységbe.
Az áporodott levegő és a mikro porszemek, amit a porszemcsék tartalmaznak károsak az egészségre, ezért ezek különböző szűrés után a szabadtérbe távoznak.
Ez csökkenti többek között az allergéneket a lakás levegőjében, megmarad a friss levegő, és csökkenti a portörölgetés szükségességét.
A hagyományos porszívókkal ellentétben a központi porszívó nem fújja vissza a levegőt a lakótérbe. Így nem okoz légmozgást, ami szétszórja a porszemeket a levegőben mielőtt fölporszívóznánk.

Az ALLAWAY központi porszívó egységek természetesen csendesek, az egyetlen zaj porszívózás közben a levegő áramlása. A központi egység motorjának a zaja nem hallható a telepítési helyiségén kívül.

 

 

Galéria