Hírek

Tana tisztítószer palackok: 100% -ban újrahasznosított műanyagból készült palackokat gyárt 2017-ben a Tana

Tana tisztítószer palackok: 100% -ban újrahasznosított műanyagból készült palackokat gyárt 2017-ben a TanaTana tisztítószer palackok: 100% -ban újrahasznosított műanyagból készült palackokat gyárt 2017-ben a Tana. Olvass tovább...

Berlin / Mainz, 2017. szeptember

A zöld gondoskodás csomagolása A PROFESSIONAL tisztító TANET SR15 a világ első, 100% -os PE újrahasznosítású palackja, amely 2016-os és 2017-es csomagolási díjakkal jár. 

Ez a műanyag palack tudatos használata hozzájárul a tengeri alom megakadályozásához.

A zöld gondozás PROFESSIONAL úttörő csomagolási kezdeményezését 2017-ben a PackTheFuture Award és a 2016-os német csomagolás díjazza a "Fenntarthatóság" kategóriában és a Gold kiegészítő megnevezéssel. A világon először a 100% PE újrahasznosított csomagolás a Yellow Bag-ből Mainzben készül az 1 literes,  TANET SR 15. 2017 októberétől minden 1 literes "Wellfeel palack" 100% HDPE recyclate-ból készül. Ezenkívül elvégezték az első sikeres teszteket is, amelyek az 5 literes tartályok cseréjét az újrahasznosítható csomagolás érdekében hajtották végre.

A zöld gondoskodású PET-palackok PROFESSIONAL 100% -os újrahasznosítható. Egészen a közelmúltig a PET újrahasznosított termékeket az italgyártásban szelektált palackokból nyerték. 2016 óta a PET-újrahasznosított termékek 20 százaléka a Yellow Bag újrahasznosítási rendszerből származik. A Werner & Mertz Professional meg van győződve arról, hogy a tisztító- és mosodai termékek ökológiai orientációját nem szabad a nyersanyagokra és a képletekre korlátozni. A termékek ökológiai értékelésénél figyelembe kell venni a csomagolás tervezését és összetételét is. A Werner & Mertz csoport a DSD (Duales System Deutschland), a németországi hulladékszétosztás legkedveltebb szolgáltatója és az ALPLA fejlesztési részlege, a NABU válogatási technológiai szakemberek és a REWE csoport között a Werner & Mertz csoport elindítja a Recyclate kezdeményezést innováció. A cél a csomagolás és a hulladékgazdálkodás fenntarthatóságának növelése. Ezért az újrahasznosítási kezdeményezés a sárga tasakból származó hulladék jobb újrahasznosítását célozza, mivel a használt csomagolások nagy része manapság nem megfelelő újrahasznosítás.

Az utóbbi időben a Recyclate kezdeményezés nagy figyelmet szentel. Az Ellen MacArthur Alapítvány Katalizáló Akció-jelentésében bevált gyakorlatnak számítottunk, és márciusban bemutattuk eredményeinket a G20 csúcstalálkozóján. Célunk, hogy kibővítsük a fenntartható takarítási piacot a kereskedelmi tisztító szektorban. Az ökológia és a tisztítószerek hatékonyságának látszólagos ellentmondásainak megoldása a legfontosabb. Ökológia úttörőjeként a kereskedelmi takarítási ágazat fejlődését olyan integráltan fenntartható, nagy teljesítményű tisztítási és higiéniai megoldásokkal kívánjuk terjeszteni, amelyek gazdaságilag vonzóak.