Hírek

Influenza

Influenza Influenza tájékoztató

Tisztelt Partnerünk!
 
Az Influenza vírus terjedésével kapcsolatos megnövekedett érdeklődés miatt szeretnénk Önt tájékoztatni és támogatni, hogy alkalmazottai, vendégei, ügyfelei, családja és környezete biztonságának érdekében együtt léphessünk fel a vírus és más fertőzéses megbetegedések kockázataival szemben.
A legfontosabb dolog, amit Ön tehet, hogy információ-forrásként szolgáljon partnereinek a vírusokról és biztosítsa őket arról, hogy az fertőzések esetleges elterjedése és a kockázatok megnövekedése esetén Ön segítséget és megoldásokat tud nyújtani a megfelelő higiénia biztosítására.
A Diversey olyan erőforrásokkal rendelkezik, melyekkel segíteni szeretnénk Önt abban, hogy a mellékelt termékajánlat segítségével koordinálhassa partnereit és szükségleteiknek megfelelő megoldásokat nyújthasson nekik.
Önnek, mint Diversey partnernek elérhetők olyan innovatív termékek és megoldások, melyek segítségével technológiával és információval is támogathatja partnereit és környezetét. Mi, a Diversey Care-nél készen állunk arra, hogy segítsünk Önnek. Reméljük, közösen megelőzhetjük a fertőzések elterjedését.
Álljon készen a megoldásra!
A fertőzésmegelőzéssel, kapcsolódó termékeinkkel és technológiáinkkal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal az SBI-Pannon Kft.-hez.


Letölthető dokumentumok a témában:

egyéb dokumentum Diversey Kft. - Termékajánlat járvány megelőzésére .pdf Letöltés