Kimberly-Clark,szappanadagoló, kéztörlő adagoló,toalettpapír adagoló,hulladékgyűjtő,ipari törlő,

Kimberly-Clark

Kimberly-Clark

Kimberly Clark

A vállalatot 1872-ben Neenah-ban ( Wisconsin,USA) alapította Charles Clark és John Kimberly.

A papíralapú termékek széles skálájának gyártásával a cég folyamatos terjeszkedésnek indult..

Az 1900-as évek elején megszületett az első fogyasztási cikke, a KOTEX egészségügyi betét.

Az 1920-as években napvilágot látott a KLEENEX kozmetikai kendő, a világ egyik legismerttebb terméke. 1995-ben a cég végrehajtotta eddigi legnagyobb méretű tranzakcióját, egyesült a Scott Paper Company-val.

A Kimberly-Clark a világ elsőszámú kozmetikai kendő, toalett-és tissue-papír, különféle ipari törlőpapírok gyártója. A Kimberly-Clark jelenlegi európai forgalma 3 milliárd USD értéket képvisel, amely kb. 20%-át teszi ki világszinten vett összes bevételének. A Kimberly-Clark elkötelezte magát a minőség, a szolgáltatás és a korrekt üzletmenet mellett. A Kimberly-Clark a több mint egy évszázados kereskedelmi müködése alatt ügyfeleiről, alkalmazottairól és környezetéről való gondoskodásával jogosan megalapozta hírnevét.

A Kimberly-Clark neve összefort a fejlesztés és az érték fogalmával. Az emberek nap mint nap használják termékeinket otthon és otthonuktól távol. Szállodában, munkahelyen , mosdóhelységekben megtalálhatók márkáink: Scott, Kleenex, WapAll, Kimtech és a Kimberly-Clark Professional Scin Care. Mindenhol, ahol emberek vannak, ott van a Kimberly-Clark.

 

FSC Megbízható forásból származó papír 


FSC papír:A Felelős Erdőgazdálkodás Tanácsának (FSC) minősítési rendszere. A fából készült termékeken található FSC-embléma alapján ugyanis biztosan kiválasztható az a termék, amelynek előállítása nem okozott jelentős környezetterhelést, s nem csökkentette az élővilág változatosságát. Az európai és az észak-amerikai vásárlók egyre gyakrabban a tanúsított fatermékeket keresik. Az FSC által minősített áru ugyanis megbízható eredetű, még ha az valamely távoli földrészről származik is. Az FSC olyan független erdőtanúsítási rendszer, amely ma már világszerte hirdeti, hogy létezik felelősen működő erdőgazdálkodás, ami a társadalom számára is hasznos. Az FSC-tanúsítás ma az egyetlen olyan rendszer, amely hitelesen közvetíti a vásárló felé a termék magasabb eszmei értékét

 

EU Ecolabel: Az öko minősítés bizonyítja, hogy a termék teljes élettartama során megfelel az összes EU ország által elfogadott szigorú környezetvédelmi
követelményeknek.