SBI-Pannon Kft.

Nilfisk City Ranger 2260 - Sövényvágó

Letölthető dokumentumok:

Termékadatok

KVE70101180

db

1

5.734,00 €+ÁFA (7.282,18 €)

Leírás

Műszaki adatok:

Nyesési szélesség, mm  1300
Nyesési magasság, mm  0-3200
Vízszintes nyesési magasság, m   300-2100
Vízszintes hatótávolság, mm  2500
Maximális ágvastagság, mm  20
Működési sebesség, km/h   1-3

 

Kímélje a vállát a hidraulikus sövényvágóval
A tökéletes választás a tiszafa és a kemény bükkfa sövény

A hosszú, magas vagy széles sövények igazi kihívást jelenthetnek. A munka kemény és lassan halad, gyakran kényelmetlen testhelyzetet kíván. De ilyen nem fordulhat elő, ha a City Ranger 2260 sövényvágót használja. Ezt éppen erre a feladatra tervezték, és ez a tökéletes választás a tuja, a tiszafa és kemény bükk sövényekhez.

Hatékonyság tetőtől talpig
A sövényvágó stabil, manőverezhető és könnyen beállítható - egyformán jól működik a haszonjármű bal vagy jobb oldalán. A nyesést függőlegesen a talajszinttől kezdi, és akár 320 cm magasságig folytatja. Természetesen a vízszintes nyesés is könnyen megy - ez még a legszélesebb sövénynél is gyerekjáték. A sövényvágó képes vágni akár 45 fokos szögben is, és rendbe teszi a nehezen elérhető sarkokat is. Mindig egyenletesen és vonzóan vágott sövényt hagy maga után és a legtöbb tereppel nehézség nélkül birkózik meg, a kitűnő négy-kerék egyensúlynak köszönhetően.

Az oldalsó vagy felső nyesés beállítása hidraulikus, a kezelő kilátása pedig jó, függetlenül attól, hogy mit és hol nyes.

Gyors tartozékcsere

Amikor tartozékot cserél, a City Ranger 2260 hidraulikus tömlőit egy kar elfordításával kell csatlakoztatnia.

 

Galéria