Nilfisk

Nilfisk Advance

Nilfisk Advance

Történet:

Képzelje el, hogyan lenne tiszta az otthona egy születésnapi parti után – tisztítóberendezések igénybevétele nélkül. Menjen vissza abba időbe, amikor a szőnyegekben és kárpitokban lévő port kézzel verték ki azokból, és amikor a kefék, seprűk és tisztítórongyok voltak a legkorszerűbb takarítóeszközök.

A Nilfisk-Advance alapítója, a villamosmérnök P.A. Fisker nagyon kedvelte az elektromos motorokat. 1906-ban ő alapította a céget és elkezdett motorokat gyártani, hogy kávédarálókat, szerszámgépeket, ventillátorokat és kézifúrókat hajtson. P.A. Fisker álma kezdettől fogva az volt, hogy lesz egy nemzetközi vállalata, ami árucikkeket értékesít az egész világon.

Az igazi áttörés akkor következett be, amikor feltalált egy kőzetfejtésnél használatos porelszívót, amely mindössze 17,5 kiló volt, és csak egy személyre volt szükség az üzemeltetéséhez! Egy olyan időben, ahol más tisztítógépek hatalmasak voltak, és 4 vagy több üzemeltetőre volt szükség, a Nilfisk C1 határozottan forradalmi volt.

Még ma is kétségbe vonhatatlan a zseni ezek mögött az első tisztítóberendezések mögött. A tisztítóberendezések továbbra is egyszerűen briliáns megoldások egy folyamatban lévő problémára – a dolgok piszkosak és meg kell őket tisztítani minden gond nélkül. Terjeszkedés és növekedés
A Nilfisk-Advance lassan, de folyamatosan terjeszkedett évtizedeken át, azonban ez a fejlődés valójában az 1980-as évek végétől kapott szárnyra. Az NKT Csoport részévé váltunk, és az új tulajdonosaink arra összpontosítottak, hogy a Nilfisk-Advance-t nagy ugrásra késztessék. Azóta a célunk, hogy a legnagyobb globális játékosok egyike legyünk a professzionális tisztítóberendezések piacán. Számos kisebb cég megszerzésével kiterjesztjük termékkínálatunkat és jelen vagyunk az új piacokon, ma már képviselve magunkat a világ minden részén, különféle tisztítási megoldásokkal, amelyek illeszkednek minden igényhez.

P.A. Fisker büszke lenne. Álma valóra vált.